Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
neuspuntcorrectie

Neuspuntcorrectie

14-06-2019

Je neus is de blikvanger van het gezicht. Hoe symmetrisch is deze, hoe is de hoek? Afhankelijk hiervan ervaar je je neus wel/niet als storend. Wat weinig mensen weten is dat ook niet-chirurgische ingrepen een neus mooier kunnen maken. Zoals een neuspuntcorrectie. Een kleine behandeling met een groot verschil!

Neuspuntcorrectie versus neuscorrectie

neuspuntcorrectie
De neuspuntcorrectie is een kleine ingreep, die de neus zichtbaar mooier maakt

Misschien stoor je je aan je neus. En denk je dat alleen een chirurgische ingreep dit gezichtsdeel mooier kan maken. Maar weinig mensen weten wat een non-invasieve correctie voor de neus kan doen. Als je niet tevreden bent over de kaakbeenstructuren van je neus, hebben we interessante mogelijkheden. Zoals een neuspuntcorrectie. Dit is een kleine correctie, die toch een groot verschil maakt. De correctie heet ook neustipcorrectie genoemd.

Kleine ingreep met groot effect

Dus non-invasieve behandelingen zijn er zelfs voor de neus. Denk maar aan een haakneus, of een neus die niet symmetrisch is. Behalve dat het een centraal gedeelte van je gezicht is,  bepaalt de neus ook je profiel. Vaak wordt gedacht dat alleen een chirurgische ingreep verandering kan brengen. Onterecht, want door een eenvoudige neuspuntcorrectie oogt de neus heel anders.

Wat kun verwachten van de neustipcorrectie?

Onze ervaringen met de neuspuntcorrectie zijn uitstekend. Een groot voordeel vinden we dat het resultaat tot 3 jaar kan aanhouden. Dit is afhankelijk van het type behandeling die voor jou geschikt is. Bijwerkingen kun je ervaren, maar die houden meestal niet lang aan. Wat betreft fillers, voor de liquid neuspuntcorrectie, is de minimale hersteltijd een voordeel. Doordat onze cosmetisch arts de juiste keuze maakt,  kun je lang genieten van je uiterlijk en nieuwe vorm van de neus.

Samen met jou kijken we naar de beste mogelijkheden voor een neuspuntcorrectie. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen