Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Lippen opvullen

Lippen opvullen met fillers

19-07-2022

Waarom zou ik mijn lippen laten opvullen met lip fillers?

De trend rondom vollere of ‘dikke’ lippen is al een tijdje aan de gang. In de media zijn veel influencers te zien met mooie volle lippen. Wanneer u zelf niet blij bent met het volume in uw lippen, kunt u kiezen voor het opvullen van uw lippen lip fillers. Hierbij kan het gaan om enkel de boven- of onderlip om deze gelijk te krijgen, of beide, voor extra resultaat.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Voorafgaand aan een behandeling plannen we altijd eerst een consult voor u in. Tijdens dit consult kunt u vrijblijvend met onze arts in gesprek. Hier kunt u uw wensen bespreken en zal de arts u informeren over alle mogelijkheden.

Na het consult krijgt u de mogelijkheid om nog even na te denken en op een ander moment de behandelafspraak in te plannen. Vaak is het ook mogelijk om direct aansluitend aan het consult de behandeling uit te voeren.

Voor de behandeling zal u plaatselijk verdoofd worden met een crème. Nadat deze is ingewerkt kan de behandeling echt beginnen. De arts injecteert de in overleg gekozen filler op de afgesproken plek en zorgt door een zorgvuldige behandeling voor het gewenste resultaat.

Waar kan ik mijn lippen laten opvullen?

Het opvullen van de lippen met fillers kan op elk van onze locaties, deze locaties zijn Nijmegen, Enschede en Sittard.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u persoonlijk en wilt u vrijblijvend advies? Maak dan een afspraak met onze arts en laat je informeren. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 085-4013678.

Wie kan het beste deze behandeling uitvoeren?

Het is belangrijk dat u een filler behandeling uit laat voeren door een erkende arts. Op deze manier weet u zeker dat de behandeling veilig wordt uitgevoerd en dat de arts u kan helpen bij problemen. Daarnaast heeft een erkende arts de kennis om elke behandeling voor u te personaliseren. Natuurlijk wilt u mee met de trend rondom vollere of ‘dikke’ lippen, maar de arts zal altijd kijken welk volume het beste bij u en uw gezicht past.

Waar let ik op na het opvullen van mijn lippen?

Na het opvullen van de lippen is het van belang dat u weet dat het resultaat pas optimaal is na ongeveer twee weken. Direct na de behandeling kan er sprake zijn van lichte zwelling of blauwe plekjes die veroorzaakt zijn door de injecties. Dit zal na enkele dagen moeten verdwijnen.

Is het resultaat na twee weken nog niet zoals gewenst? Neem dan contact met ons op voor een na-behandeling. Mochten er in de tussentijd vragen zijn, dan horen wij dat ook graag.

Het resultaat van een filler behandeling blijft ongeveer 9-12 maanden, afhankelijk van de gekozen filler en uw huid. Na die tijd kunt u de behandeling herhalen indien gewenst.

Nog vragen of benieuwd naar wat lip fillers voor u kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze arts. Het maken van een afspraak kan telefonisch via: 085-4013678. U kunt ons ook bereiken op Whatsapp via: 06-40753390 of stuur ons een bericht via Facebook Messenger.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen