Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Lippen opvullen

Lippen opvullen

09-06-2019

Lippen zijn de blikvangers in een gezicht. Wereldwijd zijn vollere lippen populair. Ook bij ons is dit een veelgehoord verzoek. Als we de lippen opvullen, houden we altijd een natuurlijk resultaat voor ogen. Kortom: we behandelen de lippen zonder te overdrijven.

Wel natuurlijke lippen houden

lippen opvullen
Lippen opvullen maar wel op een natuurlijke manier. Daarom kies je voor een cosmetische arts met expertise en ervaring

Waar we huiverig voor zijn, zijn de overvolle onnatuurlijk uitziende ducklips. We behandelen de lippen liever op een realistische manier. Samen bespreken we je wens en wat je kunt verwachten.

Lippen opvullen met realistische verwachtingen

Wil je je lippen opvullen, dan is dit voor jou als cliënt belangrijk om te weten. We zijn ervaren en getraind en maken vanuit onze expertise een juiste inschatting van je lippen. Het resultaat moet bij de rest van je gezicht passen, dat staat voorop.

Dat je geniet van je uiterlijk, daar streven we naar. Omdat lippen echt een aandachttrekker zijn, ben je misschien niet tevreden over de jouwe. Is het de mond in totaliteit, of alleen de cupidoboog? De cupidoboog maakt lippen aantrekkelijk. Dit kleine boogje precies onder de neusgoot vervaagt helaas bij het ouder worden. En lippen verliezen aan volume. Lippen opvullen, of een klein stukje behandelen. Samen kijken we wat bij jou de beste aanpak is om vollere lippen te krijgen.

Vollere lippen

Voor het voller maken van de mond gebruiken we veilige afbreekbare fillers. Het is niet eens altijd nodig om de mond te behandelen. Wanneer bijvoorbeeld de cupidoboog op de bovenlip verdwenen is, behandelen we alleen dit stukje. Deze kleine correctie geeft al vollere lippen. Een vollere mond of alleen een beter gedefinieerde cupidoboog, dit is een onderscheid die we samen met jou maken.

Benieuwd? Bekijk wat Naomi vertelt over de vollere lippen die zij door behandeling kreeg!

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen