Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

st’rim Micro Fat Grafting set

De st’rim single-use procedure set voor Micro fat Grafting is echt een ideale set voor het gelaat, maar ook voor andere kleine volumina lipofilling indicaties.

Indicaties:
Het st’rim procedure pakket is geschikt voor micro vet overdracht techniek die gebruikt wordt om de contouren van de figuur van een persoon te modelleren.

De Micro re-injecties technieken verruimen het indicatiegebied van autoloog vet transfer in de reconstructieve chirurgie: verbetering van littekens, brandplekken, sclerodermie, maar ook in de cosmetische chirurgie waar autoloog vet wordt ingezet als natuurlijke filler, met goede langetermijnresultaten.

Samenstelling:

 

De gepatenteerde geometrie van de openingen is speciaal ontworpen om geoogst vet te verkrijgen dat is samengesteld uit volume gekalibreerde celeenheden.

De omvang van de in de canule aanwezige openingen en de omvang van de re-injectie canule opening zijn passend bij de grootte van de kleinste levensvatbare eenheid van vetcellen.
Elke canule kan worden gebogen en zo aan te passen aan anatomische contouren.
De canules hebben een inwendige en uitwendige oppervlaktebehandeling ondergaan om de integriteit van het gastheerweefsel en de graft weefsel te verzekeren.

Surgical kwaliteiten:
st’rim biedt constante prestaties op hoog niveau en chirurgische kwaliteiten, zonder risico op verslechtering gekoppeld aan hergebruik van re-usable canules.
st’rim wegwerpartikelen genereren echte besparing ten opzichte van het gebruik en de risico’s van herbruikbaar materiaal.

Overtuig uzelf.

Vele zijn u al voorgegaan!

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen