Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Juvéderm filler

Juvéderm filler

08-05-2023

Bent u op zoek naar een manier om de tekenen van veroudering te verminderen? Of wilt u uw uiterlijk op een natuurlijke manier te verbeteren? Dan is Juvéderm filler misschien wel de oplossing voor u. In deze blog gaan we in op wat de filler is, hoe het werkt, wat de prijzen en voor- en nadelen zijn en wat u kunt verwachten tijdens een behandeling met Juvéderm filler bij Praktijk voor Injectables.

Wat is Juvéderm filler precies?

Juvéderm filler is een cosmetische behandeling die wordt gebruikt om het volume en de contouren van het gezicht te verbeteren, dit kan bijvoorbeeld in de lippen of jukbeenderen. Het is gemaakt van hyaluronzuur, een stof die natuurlijk in het menselijk lichaam voorkomt en die helpt om huid te hydrateren en volumineus te houden. Deze filler kan worden gebruikt om rimpels te verminderen, de huid te verstevigen en om bepaalde gebieden van het gezicht op te vullen. Bijvoorbeeld de wangen en de lippen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij Praktijk voor Injectables worden behandelingen met Juvéderm filler uitgevoerd door een geregistreerde arts. Deze heeft jarenlange ervaring in cosmetische behandelingen. Tijdens de behandeling zal de arts een kleine hoeveelheid filler injecteren in de gewenste gebieden van het gezicht. Dit zal meestal slechts enkele minuten in beslag neemt. Dus totaal zal uw afspraak inclusief consult en behandeling ongeveer een half uur duren.

Er zijn verschillende indicaties waar Juvéderm filler gebruikt kan worden, bijvoorbeeld de lippen of jukbeenderen. Echter is voor elke indicatie een andere filler optimaal, dus de arts zal samen met u bepalen welke behandeling het beste bij u past en aan uw behoeften voldoet. Sommige fillers zijn specifiek bedoeld voor het verminderen van rimpels, terwijl andere geschikt zijn voor het opvullen van bepaalde gebieden van het gezicht.

Meer weten?

Als u geïnteresseerd bent in het verbeteren van uw uiterlijk met behulp van Juvéderm filler, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze artsen staan klaar om u te helpen bij het bepalen van de beste behandeling voor u, en vertellen u graag alles over de prijzen, de voor- en nadelen en de mogelijkheden van Juvéderm filler. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. Ontdek gelijk hoe Juvéderm filler u kan helpen om een jongere, stralende en volumineuze huid te behouden.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen