Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Injectables Hengelo

20-03-2021

Opzoek naar een professionele injectables kliniek in Hengelo? Neem dan kijkje bij Praktijk voor Injectables. Gelegen op een steenworp afstand van Hengelo, namelijk in Enschede zijn wij altijd in de buurt.

Sinds 2014 kunt u voor cosmetische behandelingen met botox en fillers terecht op onze vaste locatie in Enschede.

Onze locatie kenmerkt zich door:

  • Professionele en prettige locatie
  • Uitstekend bereikbaar met gratis parkeerruimte
  • Modern en rustgevende behandelruimte

Over Praktijk voor Injectables

Praktijk voor Injectables is een cosmetische kliniek gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde. U kunt bij ons terecht voor botox- en fillerbehandelingen. Bij ons wordt u ontvangen met een warm welkom. Onze ISO gecertificeerde artsen zetten zich in voor een persoonlijke en intieme relatie met de klant. Vakontwikkeling en zelfontplooiing in een inspirerende omgeving, dat is wat we onze medewerkers geven.

Bent u benieuwd wat Praktijk voor Injectables voor u kan betekenen? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend advies!

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen