Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
huidveroudering vertragen

Hoe u tekenen van huidveroudering kunt vertragen

31-07-2023

Huidveroudering is een onvermijdelijk proces dat bij iedereen op een bepaald moment optreedt. Terwijl we ouder worden, verliest onze huid elasticiteit en stevigheid en kunnen rimpels en fijne lijntjes zichtbaar worden. Gelukkig zijn er een aantal manieren waarop u de tekenen van huidveroudering kunt vertragen en uw huid jong en gezond kunt houden. In deze blog zullen we u laten zien hoe u tekenen van huidveroudering kunt vertragen en hoe u kunt genieten van een stralende, jonge huid.

Hoe kunt u tekenen van huidveroudering vertragen?

  1. Gebruik een goede moisturizer. Een goede moisturizer kan helpen om de huid vochtig te houden en de elasticiteit te behouden. Kies een moisturizer die is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en die speciaal is ontworpen voor uw huidtype.
  2. Gebruik een oogcrème. Oogcrème kan helpen om donkere kringen en wallen te verminderen en de huid rond de ogen te verstevigen. Kies een oogcrème met een lichtere consistentie om te voorkomen dat de huid rond de ogen te zwaar wordt belast.
  3. Gebruik een retinolproduct. Retinol is een ingredient dat wordt gebruikt om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Kies een retinolproduct dat speciaal is ontworpen voor uw huidtype en breng het twee of drie keer per week aan.
  4. Gebruik een serum met vitamine C. Vitamine C kan helpen om de huid te verstevigen en te verhelderen en kan ook helpen om rimpels te verminderen. Kies een serum met een hoge concentratie vitamine C en breng het twee keer per dag aan.
  5. Gebruik een zonnebrandcrème. De zon is een van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering, dus het is belangrijk om uw huid te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen. Kies een zonnebrandcrème met een hoge SPF en breng deze regelmatig aan, vooral na het zwemmen of zweten. Vergeet niet om in de winter ook uw huid tegen de zon te beschermen.

Meer weten?

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw huid gezond en stralend blijft en de tekenen van huidveroudering kunt vertragen. Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen om huidveroudering tegen te gaan? Neem dan contact met ons op en boek een gratis en vrijblijvend consult met onze arts.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen