Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Hoe kom ik van de rimpels in mijn decolleté af?

22-01-2023

Rimpels in het decolleté zijn een veel voorkomend probleem bij veel vrouwen. Het is een gebied dat vaak wordt overgeslagen bij de dagelijkse verzorging, maar toch kan het een groot verschil maken in hoe je eruit ziet en je voelt. Gelukkig zijn er manieren om rimpels in het decolleté te behandelen en te verminderen, zoals cosmetische fillerbehandelingen. In deze blog zullen we bespreken welke mogelijkheden er zijn om van de rimpels in uw decolleté af te komen.

Behandelmogelijkheden

Een fillerbehandeling is een veilige en effectieve manier om rimpels in het decolleté te behandelen. De filler wordt geïnjecteerd in het gebied waar rimpels zich bevinden, waardoor de huid wordt opgevuld en rimpels verminderen. Er zijn verschillende soorten fillers beschikbaar, afhankelijk van de hoeveelheid rimpels die u wilt behandelen en de gewenste resultaten.

Naast fillers is het ook mogelijk om de huid van uw decolleté te verjongen met een Plexr behandeling. Deze behandeling verjongt de huid door middel van een laser, waardoor injecties overbodig worden.

Een belangrijk aspect bij het kiezen van een geschikte behandeling is een ervaren arts. Een goede arts zal u helpen bij het kiezen van de juiste behandeling en zorgen voor een veilige en comfortabele uitvoering. Bovendien zal een ervaren arts u informeren over de verwachte resultaten en eventuele nadelen van de behandeling.

Meer informatie?

Als u graag de rimpels in uw decolleté wilt behandelen, zijn er verschillende mogelijke oplossingen. Neem daarom voor vragen of persoonlijk advies contact met ons op. Dan zullen we tijdens een gratis en vrijblijvend consult samen kijken wat de meest geschikte behandeling voor u persoonlijk is.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen