Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Happy met Alidya: zo werkt het

12-08-2016

Happy met Alidya, want minder cellulitis-  In magazines of op televisie zie je het niet vaak: cellulitis. Ondanks dat bijna alle vrouwen het hebben, is het toch een soort taboe om je sinaasappelhuid te tonen. En ik snap, als vrouw zijnde, ook heel goed waarom.Het behoort niet tot het schoonheidsideaal en daarom verbergen we de cellulitis liever. Maar wat nou als ik zeg dat cellulitis verleden tijd kan zijn? Alidya pakt het probleem bij de oorsprong aan waardoor cellulitis oplost en in de toekomst wordt voorkomen.

 

Happy met Alidya: weg cellulitis

Happy met Alidya, eindelijk iets tegen cellulitis? Cellulitis kan ontstaan door een slechtere bloedcirculatie waardoor er toxische verbindingen ontstaan. Oftewel gifstoffen die ervoor zorgen dat het vetweefsel die ‘rare’ vorm aanneemt onder de huid. Daardoor ontstaat de sinaasappelhuid die wij cellulitis noemen. Alidya haalt die stoffen weg en herstelt het vetweefsel. Het duurt daarom wel een aantal weken voordat je het resultaat van de behandeling ziet.

ALIDYA-Dra.-Escoda

Alidya aan het werk

Direct na de behandeling gaat je lichaam al aan het werk. Het afbreken van die verbindingen en het opruimen van de stoffen duurt enkele weken. Dan moet ook het vetweefsel weer herstellen. Al met al kan het dus zo’n drie tot vier weken duren voor je het (eind)resultaat ziet. Daar staat wel tegenover dat cellulitis in de toekomst wordt voorkomen.

Wat is nou een paar weken als je nog jaren plezier hebt van je behandeling? Bedenk je maar dat geduld wordt beloond met benen, armen of heupen zonder cellulitis. Geen sinaasappelhuid meer voor jou!

Meer informatie

Wil je meer weten van een behandeling met Alidya? Lees dan onze uitgebreide informatiepagina.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen