Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Hals

Vergeet me nietje: de hals

11-11-2016

Als je vroeger een poppetje tekende vergat je het al vaak: de hals. Naarmate je ouder wordt vergeten veel mensen de hals nog steeds tijdens de verzorging. Maar dat heeft gevolgen. Je getekende poppetje zag er een beetje gek uit, maar het valt ook op als je hals minder verzorgd en ouder lijkt dan je gezicht.

Deze gebieden horen op elkaar aan te sluiten, maar dat merk je vaak pas als het al te laat is. Het valt je ineens op dat in je hals lijntjes ontstaan die je vervolgens verbergt met sjaaltjes of coltruien. Je voelt je onzeker en oud en vermijdt het liefst situaties waarbij je hals ‘naakt’ moet.

hals

Verzorg je hals

Om te beginnen moet je jezelf eraan herinneren dat je hals er ook bij hoort. Een verouderde hals komt meestal door een combinatie van problemen. Verzorg je hals dagelijks en smeer je goed in tegen de zon. Daarbij is een goede beha goud waard. Deze kan namelijk rimpels veroorzaken als hij teveel drukplekken veroorzaakt. En voor zowel je hals als je hele lichaam is roken een boosdoener en is gezond eten belangrijk.

Behandelingen voor de hals

Lees je deze verzorgingstips te laat of heeft de huidveroudering al toegeslagen? Dan heeft het nog steeds zin om deze toe te passen, maar je kunt daarmee natuurlijk niet terug in de tijd. Vroeger moest je huidveroudering accepteren, maar tegenwoordig zijn er allerlei behandelingen mogelijk om je hals weer toonbaar te maken.

 

Mogelijke behandelingen:

  • Het verminderen van rimpels met de filler Belotero. Deze filler is op basis hyaluronzuur. Dit is een natuurlijk bestanddeel van de huid en daarom ideaal om de oppervlakkige lijntjes op te vullen. De gel vloeit samen met de natuurlijke huidstructuur en laat je huid weer natuurlijk glad aanvoelen.
  • Een andere optie is het verstrakken van de rimpels met het behandelen door middel van plasma (Plexr methode). Deze behandeling is extra geschikt als je een behandeling met naalden niet ziet zitten. Het apparaat raakt je huid aan, maar gaat er niet in.
  • Botox wordt gebruikt om de zenuwen die spieren laten samentrekken te ontspannen, om zo rimpels tijdelijk onzichtbaar te maken.Een spierontspanner is vooral geschikt voor de verticale strengen onder de kin.
  • Als je de filler radiesse kiest, is het resultaat direct zichtbaar. Deze filler is bijzonder dankzij de samenstelling van ingrediënten. Deze zorgen ervoor dat je lichaamseigen collageenvorming wordt gestimuleerd voor een langdurig volumeherstel. De filler wordt langzaam door het lichaam afgebroken. Er blijft dus niets onnatuurlijks in je lichaam zitten.

Resultaat en veiligheid

Alle behandelingen en producten zijn uitvoerig onderzocht door autoriteiten. Ze zijn goedgekeurd door de FDA uit de Verenigde Staten en in Europa hebben ze een CE-keurmerk voor cosmetische behandelingen. Maar de behandelingen brengen wel mogelijke bijwerkingen met zich mee. In de meeste gevallen moet je rekening houden met roodheid, blauwe plekken, kneuzing of zwelling na de behandeling, maar deze bijwerkingen gaan over.

hals-b-a-5-150x150

Meer informatie

Als jij graag een behandeling wilt ondergaan voor je hals, is het slim om je eerst goed te verdiepen in de behandeling en de arts die deze zal uitvoeren. Meer informatie over de behandelingen in dit artikel, kun je vinden op onze uitgebreide informatiepagina’s: belotoro, plexr, botox en radiesse. Meer informatie over onze kliniek en contactgegevens vind je hier.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen