Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Hallo Alidya, vaarwel cellulitis

09-05-2016

Alidya is een behandeling tegen cellulitis. Ongeveer 90 procent van de vrouwen heeft last van een sinaasappelhuid, oftewel cellulitis. Er zijn veel benamingen voor, maar het is voor veel vrouwen een doorn in het oog. Zeker nu het warmere weer eraan komt en kortere broeken en zomerjurkjes weer uit de kast kunnen. Veel vrouwen bedekken liever hun cellulitis. Maar wist je al dat er nu een behandeling mogelijk is?

beautiful-71493_1280

 

Behandeling Alidya tegen cellulitis

Een behandeling tegen cellulitis is Alidya. Cellulitis heeft meerdere oorzaken. Een daarvan is een minder goede bloedcirculatie rondom het vetweefsel waardoor er toxische verbindingen zijn in het vetweefsel. Logisch, maar hoe kun je dan de sinaasappelhuid verbeteren? Door een behandeling met Alidya. Dit product lost die zogenoemde toxische verbindingen op waardoor de ‘huishouding’ in en rond het vetweefsel verbetert.

Direct na de behandeling(en) zie je geen resultaat. ALIDYA-Dra.-EscodaMaar in de weken daarna doet Alidya zijn werk. De verbindingen lossen op en de stoffen worden afgevoerd. De ‘bobbelige’ structuur van de probleemzone wordt in de weken van de behandeling steeds minder. Soms is er na 1 tot 4 weken nog een behandeling nodig, maar dat is afhankelijk voor het soort cellulitis, de hoeveelheid en de grootte van het gebied.

Geschikt voor Alidya?

De behandeling met Alidya is vooral geschikt voor iemand die naast cellulitis ook een vochtophoping heeft. De cosmetisch arts kan je in een persoonlijk consult vertellen of deze behandeling geschikt is en wat eventueel de alternatieven zijn.

Kies zorgvuldig

Niet elke cosmetisch arts mag werken met Alidya. Rogier Meulenaar heeft een speciale training gehad en is gecertificeerd om deze behandeling uit te voeren. Dus kies je arts zorgvuldig.

girl-571808_1280Klaar voor de zomer

Direct na de behandeling zie je geen resultaat, maar ongeveer drie weken daarna wel. In sommige gevallen zijn er meer behandelingen nodig. Dus wil je een Alidya behandeling om ‘korte zomerjurkjes-proof’ te zijn? Wacht dan niet te lang. Niet alleen duurt het wat langer voordat je resultaat ziet, maar de eerste 24 uur na de behandeling mag het gebied niet in de zon. Maar als die benen, armen, billen of dijen eenmaal cellulitis vrij zijn, blijven ze dat vaak ook. Die toxische verbindingen lossen op en de huishouding beter. Cellulitis verdwijnt niet alleen, maar wordt ook voorkomen. Vaarwel sinaasappelhuidje!

Meer informatie

Wil je meer informatie over Alidya? Lees dan onze uitgebreide informatiepagina.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen