Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Face slimming

Face slimming met Botox

10-04-2021

Het is dè nieuwe rage die is over komen waaien uit Azië. Veel sterren in Hollywood maken er al gebruik van, Face slimming. Wat is Face slimming precies? Komt u hiervoor in aanmerking? En doen wij dit ook bij Praktijk voor Injectables? U leest het in dit artikel!

 

Wat is Face slimming?

De term Face slimming is over komen waaien uit Azië. Een slank, ovaal-vormig gezicht is daar enorm populair. Tegenwoordig zijn Nederlandse sterren er ook helemaal weg van. Face slimming is in essentie een soort Botoxbehandeling. Er wordt hierbij namelijk botox geïnjecteerd in de kaak, kin en mondhoeken. Door deze spieren te ontspannen wordt het gezicht op de lange duur slanker. Dit resulteert in zichtbaardere jukbeenderen, een evenwichtigere kaaklijn en een meer ovaal- of V-shaped gezicht.

 

Wanneer kan het een oplossing bieden?

 

  • Bij bolle wangen, of een wat boller gezicht
  • Een vierkante kaaklijn
  • De wens voor zichtbaardere jukbeenderen
  • Verdikte kaakspieren door o.a. tandenknarsen

 

Face slimming bij Praktijk voor Injectables

Bij Praktijk voor Injectables zijn we erg ervaren met deze behandeling. Onze artsen voerden deze behandeling namelijk al uit voordat het de naam ‘Face slimming’ heeft gekregen. Wanneer u bij ons op consult komt kunnen onze gediplomeerde artsen u persoonlijk adviseren welke behandeling u het beste kunt ondergaan voor een slanker gezicht. Met meer dan 12 en een half jaar aan ervaring bent u bij ons in goede handen.

Before and after

Face slimming

Courtesy of: Bondenavant

 

Hoe lang houdt het effect aan?

Bij ons in de praktijk werken we met twee soorten Botox, namelijk Bocouture en Azzalure. Het duurt ongeveer twee weken voordat het effect van Botox zichtbaar wordt. Gemiddeld werkt botox tussen de 3 en 5 maanden, u zult dus ongeveer 2 tot 3 keer per jaar terug moeten komen voor een touch-up.

 

Interesse in deze behandeling? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend advies!

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen