Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Dokter Rogier Meulenaar onderscheidt zich als cosmetisch arts door zijn ethische richtlijnen. Omdat er in de cosmetische geneeskunde (nog) geen ethische richtlijnen bestaan heeft dokter Meulenaar een aantal persoonlijke richtlijnen gedefinieerd.

Zo neemt Rogier Meulenaar elke hulpvraag van de patiënt serieus, maar hij geeft geen oordeel over de (medische) noodzakelijkheid van de behandeling. Hij adviseert wel over welke behandelingen en alternatieven de hulpvraag zouden kunnen helpen oplossen. 

Een tweede punt is de veiligheid van de behandeling. Die wordt niet alleen bepaald door het risicoprofiel, maar ook door het medisch en psychologische patiëntenprofiel. Dokter Meulenaar waakt hierover. 

Daarnaast vindt dokter Meulenaar dat de behandelingen een meerwaarde moeten geven aan het leven van de client. Dus behandelingen die resultaten geven die de patiënt zouden kunnen schaden in het intermenselijke verkeer worden niet uitgevoerd.

Tot slot wil dokter Meulenaar door een efficiënte en doelbewuste organisatie van zijn praktijk deze ingrepen voor een zo’n groot mogelijke groep mensen toegankelijk maken.09062013JG Injectables-38Dokter Meulenaar was één van de sprekers op het debat “Mensverbetering” van het Rathenau Insituut dat plaatsvond op 9 juni 2013 in Amsterdam.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen