Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Ervaringen Plexr. Voor en na foto van een vrouw die behandeling heeft ondergaan met plexr plasmabehandeling onder de ogen

Plexr ervaringen: Tanya

14-10-2019

Plexr ervaringen: hier ben je vast benieuwd naar! Plasma Skin Regeneration (PSR)  is een veelbelovende methode die de huid lift en verstrakt. Het staat het meest bekend als de “ooglidcorrectie zonder operatie.” Hoewel dit klopt, doet dit Plexr niet helemaal eer aan. Want de methode geeft ook verstrakking en een rimpelvrije huid op andere delen van het gezicht en lichaam.

Benieuwd naar ervaringen met Plexr?

Hieronder vind je de Plexr behandeling ervaring van Tanya. Ze heeft de wallen en rimpels onder de ogen laten corrigeren me behulp van Plexr Soft Surgery en met resultaat! In het filmpje vertelt ze over haar ervaring en kun je het herstelproces zien.

Littekens, rimpels en huidlifting

Huidverstrakking en lift van de oogleden zonder operatie, het lijkt misschien een fabeltje. Toch is dit wat Plexr doet. Anders dan bijvoorbeeld een laserbehandeling, kent plasma skin regeneration maar weinig risico’s. Gezien de resultaten en de duur van het effect is het een dankbare behandeling. Op de bovenste foto zie je een voorbeeld van de mooie resultaten van onze behandelingen. En wil je weten hoe Plexr in zijn werk gaat? Onze klant Petra beschrijft in haar dagboek haar Plexr ervaringen.

Wat is een PlexR behandeling?

Plexr is een vrij nieuwe methode. Zonder te snijden, wordt overtollige huid weggehaald en de huid verstrakt. Hoewel het populair voor oogleden is, kent de methode veel meer indicaties. Of je nu littekens of overtollige huid wilt verwijderen, of een liftend effect van de huid wilt: PSR doet het. Daarom is het ook toepasbaar op hals en kaaklijn.

Wat kun je verwachten van het resultaat?

Resultaten zijn afhankelijk van de indicatie redelijk tot goed. Het effect houdt ongeveer 3 jaar tot permanent aan. Door het normale verouderingsproces ongeveer drie jaar

Ga ervan uit dat de huid in eerste instantie gezwollen is (met name bij de oogleden). De zwelling is meestal na drie dagen weg. Je houdt tot 7-8 dagen na de behandeling bruine plekjes en 3-12 weken wat lichte roodheid.

Extra voordeel: aanmaak van collageen en elastine

Met Plexr wordt zelfs overtollige huid verwijderd. Dit apparaat met geïoniseerde gasmoleculen behandelt ook littekens en rimpels. Doordat huidvezels samentrekken zie je direct een liftend effect. Vervolgens maakt het lichaam collageen en elastine aan. Dit houdt in dat het effect nog lang na behandeling verbetert. De resultaten die we in onze praktijk zien zijn uitstekend.

De Plexr ervaring van Tanya

Meer informatie? Vraag vrijblijvend een afspraak

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen