Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
De Waarheid Achter de Cat Eye Draadlift Is het de Hype Waard

De Waarheid Achter de Cat Eye Draadlift: Is het de Hype Waard?

10-09-2023

De Waarheid Achter de Cat Eye Draadlift: Is het de Hype Waard?Hey daar, beauty-liefhebbers! 🌟 We weten allemaal dat trends komen en gaan, vooral in de wereld van cosmetische behandelingen. Onlangs is de ‘Cat Eye Draadlift’ een hot topic geworden, dankzij de invloed van beroemdheden zoals Bella Hadid. Maar is deze behandeling echt zo magisch als het lijkt, of is het gewoon een nieuwe rage die snel zal vervagen? Laten we dat eens uitzoeken!

Wat is een Cat Eye Draadlift?

De Cat Eye Draadlift is een niet-chirurgische wenkbrauwlift die gebruik maakt van oplosbare PDO-draden. Deze draden worden in de huid ingebracht om een strakkere, meer katachtige blik te creëren. Klinkt cool, toch?

Maar Wacht, Er is Meer!

Hoewel deze behandeling trendy is, zijn er ook kritische geluiden. Sommige experts, waaronder de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie, waarschuwen dat de behandeling niet altijd veilig en effectief is. Het effect kan na enkele weken vervagen, en er kunnen complicaties optreden zoals littekens en vervormde anatomie.

Wat zijn de Alternatieven voor de Cat Eye Draadlift

Als je op zoek bent naar een meer blijvend effect, zijn er andere opties zoals de ‘Ponytail Lift’. Deze chirurgische ingreep biedt een meer duurzaam resultaat en wordt uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen.

Conclusie

Het is altijd spannend om nieuwe cosmetische behandelingen te verkennen, maar het is cruciaal om goed geïnformeerd te zijn. Bij Praktijk voor Injectables hebben we ervaring met de Cat Eye Draadlift en hebben we besloten deze behandeling niet langer aan te bieden. De reden? We vonden dat het te weinig duurzaam resultaat bood in vergelijking met andere beschikbare opties. Als je overweegt om een soortgelijke behandeling te krijgen, zorg er dan voor dat je alle feiten kent en overleg met een gekwalificeerde specialist.

En laten we één ding duidelijk maken: we houden ons hier bij Praktijk voor Injectables buiten de hypes. We zijn er om je te voorzien van eerlijke, betrouwbare informatie zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw schoonheid en welzijn. 😊

Bron: BeautyJournaal


Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen