Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
canules

Canules

24-04-2023

Heb je wel eens gehoord van canules? Deze dunne, flexibele naalden worden steeds populairder in de cosmetische behandelingen. Maar wat zijn canules precies, en wat kun je ermee behandelen? In deze blog gaan we hier dieper op in.

Wat zijn canules precies?

Canules zijn dunne, flexibele naalden die worden gebruikt voor cosmetische behandelingen. Ze zijn gemaakt van medische kwaliteit plastic of metaal en hebben een ronde punt, waardoor ze de huid minder beschadigen dan traditionele naalden. Dit maakt canules geschikt voor gevoelige gebieden, zoals rond de ogen of lippen.

Deze naalden worden vooral gebruikt voor het injecteren van fillers, zoals hyaluronzuur. Dit is een stof die ervoor zorgt dat de huid op natuurlijke wijze opvult en verstrakt. Hierdoor kun je rimpels en lijntjes verminderen, of bepaalde gelaatstrekken zoals de wangen of lippen opvullen.

Canules worden ook gebruikt voor het behandelen van acne littekens. Micro-injecties stimuleren de huid om collageen aan te maken, dit  resulteert in een gladder en egaler huidoppervlak. Een andere toepassing voor het gebruik van canules is het verminderen van hyperpigmentatie, zoals donkere vlekken of pigmentvlekken.

Het is belangrijk om te weten dat canules behandelingen meestal niet pijnlijk zijn. Wel kan er na de behandeling enige roodheid en zwelling optreden, maar dit trekt binnen een paar uur weer weg. De resultaten zijn meestal al na een paar dagen zichtbaar, maar het volledige resultaat is na ongeveer drie maanden zichtbaar.

Welke canules gebruiken wij?

Praktijk voor Injectables houdt altijd haar opties open en heeft geen samenwerkingsverband met leveranciers van naalden. De canules (holle naalden) van TSK zitten echter zó geniaal in elkaar, en hebben zo’n positieve impact op het injecteren van o.a. fillers, dat wij dit nieuws met je moeten delen. We hebben de CSH Canules medio februari binnen gekregen na deze uitgebreid getest te hebben. Dit ga jij ervan merken:  

Gemak waarmee de canule jouw huid binnenkomt: De CSH canule heeft namelijk een stompe i.p.v. een scherpe punt!
Snelheid waarmee een filler door de naald kan stromen:  Omdat deze canule een extreem dunne wand heeft t.o.v. andere naalden.
Tot 49% minder druk: Door de unieke eigenschappen van de CSH canule hoeft jouw cosmetisch arts tot bijna de helft* minder druk uit te oefenen tijdens het injecteren. Dit betekent méér controle. 

Nog vragen?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in behandelingen met canules? Maak dan een afspraak bij ons cosmetisch filler bedrijf. Onze ervaren artsen zullen je graag adviseren over de mogelijkheden en de behandeling op maat voor jou samenstellen. Neem vandaag nog contact met ons op om je afspraak te maken en stap een stapje dichter naar een stralende, egale huid!

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen