Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
huid

De zoektocht naar het juiste huidproduct

19-12-2019
Hoe fijn zou het zijn als je kan stoppen met de eeuwige zoektocht naar producten die jouw huidproblemen verminderen of – nog beter, laten verdwijnen – zonder dat jij daar zelf veel moeite in hoeft te steken?
In mijn vorige blog hebben we het gehad over de verschillen tussen schoonheidsidealen en de effecten daarvan op de huid. In deze blog haak ik in op de verschillende huidproblemen en verschillende oplossingen daarvoor. Hoe fijn zou het zijn als je kan stoppen met de eeuwige zoektocht naar producten die jouw huidproblemen verminderen of laten verdwijnen?

Huidproblemen en marketingtechnieken

We hebben allemaal wel eens te maken met een slechte huid. Sommige mensen hebben hier meer last van dan anderen en ook in verschillende mate. De ene kampt met huidveroudering, de ander met acne of rosacea. En dan zijn er ook een hoop mensen met een gevoelige huid.
Het gebruik van producten kan je huidprobleem oplossen of juist erger maken. Veel producten die tegenwoordig verkrijgbaar zijn beloven dat ze ‘je rimpels laten verdwijnen als sneeuw voor de zon’, ‘veel vitamine C bevatten’ of dat je ‘vaarwel mag zeggen tegen grove poriën’. Door middel van diverse marketingtechnieken wordt hiermee ingespeeld op de onzekerheid op het gebied van huidproblemen en de mogelijke oplossingen hiervoor.
Als je weinig kennis hebt over huidproblematiek en productingrediënten is het lastig om te bepalen wat goed is voor jouw huid. Dan is het heel logisch dat je zulke marketinguitingen gaat geloven. Het gevaar hiervan is dat je bergen geld uitgeeft aan producten die niets doen voor je huid. Of nog erger, het probleem zelfs verergeren.

Epionce

Het geheim van mensen met een stralende huid is dat zij hun huid goed beschermen en laten herstellen. Met de juiste behandelingen en producten. Zij gaan vaak naar een huidspecialist die precies weet welke ingrediënten de huid nodig heeft en welke behandelingen en producten bij hen past. Wij gebruiken hiervoor het merk Epionce.
Vanwege de kennis die wij hebben met betrekking tot productingrediënten, kunnen wij het product onderzoeken en een overwogen keuze maken voor de beste producten voor onze klanten. Bij Praktijk voor Injectables willen wij onze klanten meer inzicht bieden in huidproblematiek. Het is namelijk helemaal niet nodig om €400 uit te geven aan een potje crème. Sterker nog, dit is weggegooid geld.
Wil jij geen bergen geld meer uitgeven om je huid te laten stralen? Maar investeren in kennis om betere keuzes te kunnen maken? Maak dan een afspraak voor een gratis huidanalyse, behandel- en productadvies. Dit kun je doen door te bellen naar 085 40 13 678, WhatsAppen naar 06 40 75 33 90 of te mailen naar info@praktijkvoorinjectables.nl

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen