Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Baby Botox

Baby Botox

26-07-2022

Wat is Baby Botox?

Baby Botox is een behandeling die de spieren tijdelijk ontspant, dit vaak om lijnen en rimpels te verminderen. Het verschil tussen gewone Botox en Baby Botox is de dosis Botuline toxine, deze is lager bij Baby Botox. Hierdoor ontspannen de spieren niet compleet, waardoor u nog wel beweging in het gezicht heeft. Het doel van de behandeling is dus niet om de huid geheel strak te krijgen. Dit zorgt voor een natuurlijk resultaat.

Wat zijn de mogelijkheden?

Baby Botox kan onder andere gebruikt worden om rimpels te voorkomen. Doordat de spieren die de rimpel vormen tijdelijk worden verslapt, wordt voorkomen dat de rimpel zich permanent vormt.

Daarnaast kan de behandeling ook gebruikt worden voor een subtiele wenkbrauwlift. Door het ontspannen van de spieren die de wenkbrauwen omlaag trekken, zorgt de Baby Botox voor een wenkbrauwlift.

Tot slot kan deze behandeling ook gebruikt worden voor het behandelen van de gummysmile. Een gummysmile houdt in dat het tandvlees te zien is wanneer iemand lacht. Door de spiertjes die de bovenlip omhoog trekken te laten ontspannen, kan deze indicatie goed worden behandeld.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u persoonlijk en wilt u vrijblijvend advies? Maak dan een afspraak met onze arts en laat je informeren. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 085-4013678.

Hoe lang blijft het resultaat van Baby Botox?

Het resultaat van Baby Botox blijft iets korter zitten dan normale Botox, dit komt door de lagere dosis Botuline toxine. Het resultaat van deze behandeling blijft ongeveer 3-4 maanden, in tegenstelling tot de 5-6 maanden bij een standaard Botox behandeling.

Is deze behandeling iets voor mij?

Wilt u weten of deze behandeling iets voor u is? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze arts. Het maken van een afspraak kan telefonisch via: 085-4013678. U kunt ons ook bereiken op Whatsapp via: 06-40753390 of stuur ons een bericht via Facebook Messenger.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen