Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
fronsrimpel

Botox fronsrimpel

14-06-2019

Boos kijken terwijl je niet boos bent. De boosdoener is de fronsrimpel. Er is goed nieuws: met botox is deze rimpel erg makkelijk te verhelpen.

Rimpel tussen ogen grotendeels weg

fronsrimpel
Botox verhelpt de fronsrimpel, waardoor je er minder bezorgd en boos uitziet

Wat kan botox doen bij een fronsrimpel? Veel. Want de rimpel verdwijnt gewoon grotendeels. Hierdoor zie je er minder verontrust, bezorgd of boos uit. En niet alleen dat. Als de rimpel behandeld wordt met botox, voel je je ook meer ontspannen. Je frons is weer in ontspannen staat. Maar ook belangrijk: je krijgt weer een ontspannen gevoel in je voorhoofd.

Botox ontspant en verbetert fronsrimpel

Botox maakt dat je er weer onbezorgd uitziet. Je hoeft niet met een fronsrimpel rond te lopen. Dit geeft jezelf een ontspannen gevoel, en tevens bestempelt men je niet meer als “boos” of “bezorgd.” Klanten horen na behandeling vaak “wat zie je er goed uit!” Zonder dat echt zichtbaar is dat er botox gebruikt is.

Genieten van je uiterlijk

Bij Praktijk voor Injectables willen we dat je geniet van je uiterlijk. Dit betekent dat we voor het meest natuurlijke resultaat gaan. Meestal is er een zone botox nodig om de fronsrimpel te bestrijden. Kortom: het is eenvoudig en kosteneffectief opgelost! Wat je van de duur van de werking kan verwachten, is een paar maanden fronsvrij door het leven gaan.

De meeste cliënten zijn dan ook erg tevreden over behandeling van botox voor de fronsrimpel. Wil je meer weten, maak dan vrijblijvend een afspraak bij een van onze vestigingen.

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen