Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Profhilo: anti-rimpel behandeling die de huid lift

Anti-rimpelbehandeling Profhilo

04-04-2019

Anti-rimpelbehandeling Profhilo lift ook de huid. Dus zoek je een anti-rimpel behandeling die ook de huid lift? Dan is Profhilo is dan een interessant product. Deze injectable op basis van 100% hyaluronzuur is een van de effectiefste anti-aging behandelingen. Het zet de huid aan tot aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor ervaar je een lift van de huid en vermindering van rimpels. Huidverstrakking en anti-rimpel werking in een; het maakt dat Profhilo zeer populair is.

Anti-rimpel behandeling die huid lift: Profhilo

Profhilo anti-rimpel, lift huid
Profhilo is meer dan een filler. De injectable heeft niet alleen een anti-rimpel werking maar lift ook de huid

Een anti-rimpelbehandeling die ook de huid lift. Dit is wat Profhilo doet en uniek maakt. Deze twee-in-een werking maakt het product erg geliefd. De hyaluronzuurgel is geen filler, maar zit tussen filler en skinbooster in. De injectable doet namelijk meer dan volume geven. Dit middel op basis van hyaluronzuur stimuleert de huid tot het aanmaken van collageen en elastine, iets dat we hard nodig hebben vanaf een bepaalde leeftijd. Doordat Profhilo de slappe huid en tegelijkertijd ook rimpels bestrijdt, is het binnen korte tijd een populaire behandeling geworden.

Profhilo, meer dan een filler

Profhilo is een van de nieuwste behandelingen op het gebied van huidverjonging. Vanwege de dubbele werking, is het een van de effectiefste injectables. Want Profhilo vermindert rimpels en lift ook nog de huid.

Wat Profhilo anders maakt

Zoals je weet vullen fillers volume in het gezicht aan, dat in de loop der jaren verloren is gegaan. Lippen worden weer meer uitgesproken en wangen voller. Van de fillers zijn de hyaluronzuren het bekendst; ze houden water vast, het effect houdt maanden aan en de stof wordt weer gewoon afgebroken.  Fillers maken plooien minder zichtbaar, maar we wensen ook huidverstrakking. Profhilo is een diffuse hyaluronzuurgel die beide effecten geeft.

Effectieve anti-aging behandeling

Zet huid aan tot aanmaak van collageen en elastine

Net als de meeste fillers is profhilo eveneens gemaakt van hyaluronzuur. Behalve dat de hyaluronzuurgel diepe, langdurige hydratatie geeft, doet het nog andere belangrijke anti-aging dingen. Namelijk, het zet de huid aan tot het aanmaken van collageen en elastine. En dit hermodelleert niet alleen de huid, maar doet het ook wat we allemaal wensen als we ouder worden. Profhilo versoepelt en geeft huidverstrakking dankzij deze collageen- en elastine boost.  Rimpels worden daadwerkelijk minder zichtbaar.

Voor een slappe huid

Een  nieuw soort injectable dus: geen filler, en ook geen mesotherapie. De injectable bestaat uit gestabiliseerd hyaluronzuur zonder chemische cross-linking stoffen. Het product is specifiek bestemd voor een slappe huid en is vrij van synthetische ingrediënten. Dat Profhilo werkt qua huidverstrakking en als anti-rimpelbehandeling, laten gedegen onderzoeken zien.

Hoe Profhilo de huid lift

Profhilo stimuleert aanmaak collageen en elastine
Injectable Profhilo zet de huid aan tot aanmaak van collageen en elastine. Daarom is het een effectieve anti-aging behandeling

Profhilo lift de huid doordat de injectable volume creëert in weefsel waar het nodig is. Dit anti-aging resultaat is mogelijk omdat het middel zich zo goed verspreidt. Dus je hoeft voor overfilling of een onnatuurlijk resultaat niet bang te zijn. Om deze reden is de techniek anders dan die van fillers. Want fillers vervangen volume en/of creëren een lift vanaf de plek waar het geïnjecteerd is. Profhilo is een ideale behandeling voor lastigere delen waar de huid aan elasticiteit is verloren. Zoals de nek, huid rondom de mond, de armen en handen.

Hoeveel behandelingen

Er zijn meestal 2 behandelingen nodig: de 2e  behandeling volgt na 4 weken. Na 4 weken ervaar je een verbetering in rimpels, en een huid die meer stevig is. Na 8 weken is de huid gelift, strakker en beter gehydrateerd. Soms merk je direct effect na de 1e behandeling. De kwaliteit van de huid verbetert ook, en vaak is de huidteint na behandeling stralender. Het volume- en verstevigingseffect houdt gemiddeld 6 tot 12 maanden aan. 1 2 3 4 5 6  7

1 Eplasty. Efficacy, Safety, and Tolerance of a New Injection Technique for High- and Low-Molecular-Weight Hyaluronic Acid Hybrid Complexes
2 Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology. Efficacy and tolerance of an injectable medical device containing stable hybrid cooperative complexes of high- and low-molecular-weight hyaluronic acid: a monocentric 16 weeks open-label evaluation
3 PLoS ONE. Hyaluronan Hybrid Cooperative Complexes as a Novel Frontier for Cellular Bioprocesses Re-Activation.
4 Appearance Based Medicine. Skin and the Menopause.
5 en 6 Aesthetics
7 Official Journal of the International Journal of Aesthetic Medicine.
8 Bioportfolio. Aesthetic Performance of an Injective Treatment for the Skin Roughness and Laxity of Inner Arm and Abdomen

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen