Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Restylane efffecten direct te zien?

Resultaten van Restylane direct te zien?

14-06-2021

Als je een cosmetische ingreep overweegt, is een van de eerste vragen die je jezelf stelt: ‘Wanneer zie ik resultaat?’. Dus ook bij een behandeling als Restylane. Deze behandeling is een populair injecteermiddel dat al vele jaren in verschillende vormen wordt gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn Restylane en Restylane Lyft. Het product wordt voor een groot aantal verschillende indicaties gebruikt. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt om vollere lippen te creëren, het contour van bijvoorbeeld de kaaklijn te verbeteren en om verschillende rimpeltjes op te vullen. De meeste mensen vragen zich af of deze behandeling hen direct resultaat zal geven of niet.

Resultaat Restylane

Een Restylane injectie zal je direct resultaat geven, en ook nog langdurig. In feite geven Restylane behandelingen resultaten die tot een jaar aanhouden. Vlak na de behandeling kun je last krijgen van blauwe plekjes in het behandelde gebied en lichte zwelling. Echter valt dit vaak erg mee en is dit binnen een paar dagen tot maximaal een week weer bijgetrokken. Nadat de blauwe plekjes en zwelling zijn verdwenen is het resultaat optimaal zichtbaar.

Bijhouden resultaat

Nadat de resultaten zijn verdwenen, kun je de behandeling met Restylane herhalen om het resultaat te behouden. Dit is dus vaak na ongeveer een jaar. Vaak zien we dat naarmate de behandeling vaker gedaan wordt, het resultaat langer aanhoudt. Een behandeling met Restylane is dus zeker de moeite waard om eens te proberen. Vooral omdat met het product veel verschillende indicaties kunnen worden behandeld.

 

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen