Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Wat is Radiesse

27-10-2013

Radiesse is een filler die opgebouwd is uit een gel op waterbasis met daarin zeer kleine bolletjes bestaan uit calcium-hydroxylapatiet (CaHa). Het is een injectable met weefselopbouwende eigenschappen (met name collageen). Deze weefselopbouw wordt met een moeilijk woord ook wel fibroplasie genoemd. Deze bolletjes zorgen voor prikkeling van de fibroblasten maar worden volledig afgebroken door het lichaam in calcium en fosfaat ionen.

Alle biostimulerende injectables werken op basis van het principe van fibroplasie. Dit is het belangrijkste verschil met met een filler op basis van hyaluronzuur.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen