Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Wat is een hyaluronzuur

27-10-2013

Hyaluronzuur is een stof die ook door het lichaam wordt aangemaakt en die heel goed vocht kan vasthouden. Natuurlijk hyaluronzuur wordt in tegenstelling tot het synthetische hyaluronzuur door het lichaam afgebroken en wordt voortdurend vervangen.

Hyaluronzuur wordt niet alleen gebruikt voor esthetische behandelingen, maar ook voor injectie van gewrichten en voor oogchirurgie.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen