Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
wallen wegkrijgen

Wallen wegkrijgen

14-06-2019

Wallen wegkrijgen: misschien heb je alles al geprobeerd. Zijn ze wel weg te krijgen? Vanuit onze praktijk zien we hoe meerdere opties erg effectief zijn.

Wallen weg, zeker mogelijk

voor en na foto van de wallen en traangoot behandeling met fillers
Wallen: hier zie je een voorbeeld van het resultaat van onze behandelingen

Om wallen weg te krijgen bestaan bieden we diverse behandelmethoden. Dagelijks zien we hele mooie resultaten. Er is altijd wel een behandeling die voor jou het beste werkt.

Oorzaak van wallen

Wallen wegkrijgen: het kan. Hiervoor bekijken we samen de oorzaak van je wallen en zo werken we ze doelgericht weg. Of in ieder geval verminderen we ze. De uitpuilende huid om de ogen wordt soms veroorzaakt door stress, medicijngebruik, slaapgebrek, alcoholgebruik, ongezonde voeding of roken. Het kan zijn dat je al aan deze oorzaken gewerkt hebt. Maar dat de wallen niet verbeteren.

Dus is dit bij jou het geval? Kun je de wallen niet wegkrijgen? Dan zijn ze cosmetisch sterk te verbeteren. Voor deze veelvoorkomende indicatie hebben we meerdere behandelmethoden. Alle geven mooie resultaten. Om een paar voorbeelden te noemen: fillers, Plexr, PRP (platelet rich plasma).  De tevredenheid hierover ligt hoog. Graag nemen we de behandeloptie en het te verwachten resultaat samen met je door.

Wil je een vrijblijvend gesprek over wallen wegkrijgen? Neem contact op!

Foto: eigendom PVI

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen