Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
wallen

Wallen onder de ogen

14-06-2019

Wallen maken dat we er minder uitgerust en fris uitzien. En er ook iets ouder uitzien. Vrijwel niemand wil wallen, wel zijn er genoeg crèmes te koop die wallen bestrijden. Maar wat doe je als deze niet meer helpen?

Weer een frisse blik

wallen onder de ogen
Wallen onder de ogen zijn goede te behandelen. De klanttevredenheid ligt hoog

wallen onder de ogen

Ondanks alle oogcrèmes en gels die er bestaan, blijven de wallen onder je ogen. Misschien lijkt de drempel om een kliniek te raadplegen erg hoog. Omdat je denkt dat alleen plastische chirurgie je van de wallen af helpt. In onze praktijk zien we dagelijks de resultaten die te behalen zijn. Op non-invasieve manieren is er veel winst te behalen. Dit geeft jou als cliënt de geruststelling, dat littekens niet nodig zijn voor verbetering.

Spiegels van de ziel

Je ogen zijn de spiegels van je ziel. Toch klopt deze uitspraak steeds minder als we ouder worden. Omdat je ogen dan misschien niet meer reflecteren wat je van binnen voelt. Je ziet er vermoeid en uitgeblust uit, terwijl je dat niet bent. Door de wallen onder je ogen. Herken je dat? In ieder geval is dit een van de meest voorkomende problemen die mensen ervaren. Wil je dit verbeteren, bedenk dan dat ervaring van de cosmetisch arts alles is. Het laatste wat je wilt is gezwollenheid en/of onnatuurlijke contouren onder de ogen.

Wallen onder de ogen goed te behandelen

Als wallen onder de ogen  verdwijnen zie je er jeugdiger en uitgeruster uit. Op welke manier dit tot stand komt, bespreken we graag met je. Er is namelijk niet één mogelijkheid. Er zijn meerdere behandelopties. Welke voor jou de beste keuze is, hangt mede af van het type en de oorzaak van je wallen.

Wil je goed geïnformeerd worden over de kosten, downtijd en behandelopties van de wallen onder je ogen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen