Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Vrouwen kiezen eerder voor botox dan dure crèmes in 2015

02-02-2015

Dure potjes crème verliezen in 2015 nog meer terrein op botox en fillers. Ook durven steeds meer Nederlanders toe te geven dat ze af en toe voor een paar prikjes gaan.

Dat blijkt uit het jaarlijkse trendonderzoek van ietsmooier.nl, een online platform met recensies over cosmetische ingrepen. Huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en cosmetisch artsen hielpen mee aan het onderzoek.

HUID

Ook gaan steeds meer Nederlanders voor een zogenoemde integrale aanpak van de huidconditie. Daarbij laten zij hun huid door een cosmetisch arts analyseren.

De arts stelt vervolgens een behandelplan op om de huid zo veel mogelijk te laten stralen. In tegenstelling tot een reguliere schoonheidsbehandeling, wordt het behandelplan afgestemd op het individu.

BESCHADIGD

Dure potjes crème, veelal met een lage dosering werkzame stoffen, zijn daarentegen dus ‘uit’.

Dat geldt ook voor onderooglidcorrecties en huidbehandelingen waarbij het huidoppervlak licht wordt beschadigd waarna het mooier dan eerst hersteld, zoals laser resurfacing en microdermabrasie.

Bron: metro.nl

Wil je meer weten over een behandeling met botox? Lees dan hier onze uitgebreide informatiepagina over botox.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen