Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
De voordelen van Hyaluronzuur

De voordelen van Hyaluronzuur

03-07-2023

Je hebt vast wel eens gehoord van Hyaluronzuur. Dit is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt en die een belangrijke rol speelt bij het behoud van een gezonde, stralende huid. Bij Praktijk voor Injectables maken we gebruik van Hyaluronzuur om de huid te verbeteren en te verjongen. In deze blog leggen we je uit wat Hyaluronzuur precies is en wat de voordelen ervan voor de huid zijn.

Wat is Hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een suikerstof die van nature in ons lichaam voorkomt. Het zit vooral in de huid, ogen en gewrichten. Hyaluronzuur heeft een hoge vochtbindende capaciteit en kan tot wel 1000 keer zijn eigen gewicht aan vocht vasthouden. Dit maakt het een ideale stof om de huid mee te behandelen.

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van Hyaluronzuur voor de huid. Zo kan het bijvoorbeeld rimpels en lijntjes opvullen, waardoor de huid strakker en gladder wordt. Ook kan het helpen bij het behoud van een goede hydratatie van de huid, wat leidt tot een gezonde, stralende teint. Bovendien is Hyaluronzuur zeer veilig en wordt het goed verdragen door de huid. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over een allergische reactie. 

Wat is er mogelijk?

Er zijn verschillende behandelingen met Hyaluronzuur beschikbaar, afhankelijk van de doelstellingen van de patiënt. Zo kunnen we bijvoorbeeld behandelingen met fillers gebruiken om rimpels op te vullen, of behandelingen met hyaluronzuurcrèmes om de huid te hydrateren en te versterken.

Meer weten?

Als je geïnteresseerd bent in behandelingen met Hyaluronzuur, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren, professionele arts staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult en ontdek zelf de voordelen die Hyaluronzuur jou te bieden heeft.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen