Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Rembrandt

27-10-2013

De video is een fragment uit de film ‘Rembrandt, schilder van de mens’ van filmregisseur Bert Haanstra. De scène is een opeenvolging van zelfportretten van de grote schilder terwijl hij ouder wordt. Wie goed kijkt, ziet ook dat de ogen van Rembrandt in de loop van zijn leven precies hetzelfde blijven. Dit verduidelijkt de opvatting van dokter Meulenaar dat de ogen de sleutel zijn om het gezicht eigen en oorspronkelijk te laten uitzien terwijl je door de behandelingen er toch jonger en frisser uit blijft zien.

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen