Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Vijf voordelen van Plexr Soft Surgery

25-04-2016

Vijf voordelen van Plexr Soft Surgery bespreken we in deze blog. Allereerst even een korte uitleg over Plexr. Deze behandeling maakt gebruik van een relatief nieuwe techniek. Het is een apparaat met gasmoleculen die geïoniseerd zijn. Dat betekent dat de moleculen ‘geladen’ zijn. Dat klinkt eng, maar de moleculen voel je niet.

Voordelen van Plexr Soft Surgery

Voordeel 1: Geen mes of naald

Bij de behandeling met Plexr zijn er geen naalden of messen nodig. Je wordt ‘aangeraakt’ door het speciale apparaat waardoor de onderliggende huidvezels samentrekken. Plexr Soft Surgery is dus een goed alternatief voor een chirurgische ooglidcorrectie. Kortom het goede nieuws is: er gaan geen naalden je huid in, maar het gebied wordt wel gelift.

Voordeel 2: Littekens en overtollige huid verwijderen

Wat voorheen moeilijk was, is met Plexr wel mogelijk. Met deze behandeling kun je littekens aanpakken en dus ook striae aanpakken. Daarnaast is het zo dat je ook overtollige huid kunt behandelen. Als je door gewichtsverlies een lossere huid hebt, zorgen de zogenoemde aanrakingen ervoor dat de huid weer samentrekt. Over het algemeen is er maar één behandeling nodig, maar bij een erg losse huid of een groot behandelgebied adviseert de cosmetisch arts twee of meer behandelingen.

Voor en na de behandeling
Voor en na de behandeling

 

Voordeel 3: Veel zones kun je aanpakken

Niet elke behandeling kun je overal op het lichaam toepassen. Dat is ook het geval met Plexr, maar er is wel veel mogelijk. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de hals, buik, benen en oogleden te behandelen. De behandeling is mogelijk in veel gebieden van het lichaam. Hieronder een rijtje met mogelijkheden:

– Jukbeenderen
– Kaaklijn en kin
– Hals
– Mondhoeken
Lippen
– Oogleden
– Overtollige huid op bijvoorbeeld de buik of in de nek
– Littekens door acne
– Striae

Voordeel 4: Aanmaak collageen en elastine

Als de huid samentrekt door de zogenoemde aanraking gebeurt er ook nog wat anders. Niet alleen lift de huid doordat het weefsel samentrekt, maar ook je lichaam gaat daarna aan het werk. In de weken na de behandeling wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Daardoor krijgt het behandelde gebied een stevige ondersteuning.

woman-593141_1920

Voordeel 5: Duurzaam resultaat

Dit voordeel sluit aan op het vorige. Het optimale effect is na een paar dagen pas echt goed zichtbaar, omdat de zwelling dan is afgenomen. Het collageen wordt in de maanden na de behandeling aangemaakt. Het effect van de behandeling is permanent. Na het samentrekken van de huidvezels door die speciale gasmoleculen, zal het lichaam het effect van de behandeling in stand houden. Een zogenoemde gesublimeerde huid kan niet meer in zijn oude staat terugkeren.

Meer informatie

Wil je meer weten over Plexr Soft Surgery? Lees dan onze uitgebreide informatiepagina.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen