Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
belotero filler

Belotero: filler met hyaluronzuur

28-05-2019

Belotero fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de huid. Hyaluronzuur is ideaal om rimpels en vouwen op te vullen omdat het heel goed het water van de huid kan opnemen en vasthouden. Dokter Meulenaar vertelt je er alles over.

Belotero Balance is zeer goed te gebruiken om de oppervlakkige lijntjes in de huid te vullen. Dit komt omdat Belotero Balance erg goed samenvloeit met de huid. Hierdoor is het erg goed geschikt voor bijvoorbeeld de behandeling van de halsrimpels en de rokerslijntjes. Belotero Soft is in vergelijking met Belotero Balance nog iets dunner en kan daardoor voor de zeer oppervlakkige lijntjes worden gebruikt.

Lees meer over de Belotero filler op deze pagina.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen