Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Verouderen bindweefselbanden

27-10-2013

De bindweefselbanden in het gezicht verslappen ook bij het ouder worden.

Vroeger was men vooral erop gericht om weefsels strak te trekken maar steeds meer nadruk komt te liggen op het herstellen van volume in het gezicht.

Het verkrijgen van een mooi cosmetisch effect is niet een kwestie van kiezen tussen strak trekken en vullen maar in het slim combineren van de twee. Te veel vullen of te veel strak trekken geven allebei een vreemde uitstraling

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen