Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Veiligheidsprofiel Princess fillers

25-02-2014

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]De fabrikant van Princess Fillers stuurde me onlangs een verklaring van veiligheid. Natuurlijk is het een beetje saai stukje maar de informatie bevestigt wel mijn ervaring..De hyaluronzuren van Princess zijn ongelofelijk veilig. Lees de saaie brief door op de onderstaande link te klikken.

Veiligheidsprofiel Princess fillers

Brief veiligheidsprofiel Croma

Met name het feit dat Croma onder GMP-standaarden produceert vind ik interessant. Zij zijn naar mijn weten de enigen die de veiligere farmaceutische standaard gebruiken voor de productie van hyaluronzuren.

Wat is Good Manufacturing Practice?

Good Manufacturing Practices (goede wijze van produceren) of GMP is een kwaliteitsborgingssysteem voor de humane en veterinaire farmaceutische industrie, decosmetische industrie en de voedingsmiddelenindustrie. Deze manier van produceren, genaamd Good Manufacturing Practice, is daarom een vereiste voor de productie van geneesmiddelen.

Bij GMP gaat het er om, dat nauwkeurig is vastgelegd hoe en onder welke omstandigheden een product wordt gemaakt.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8042″ img_link_target=”_self” img_size=”large” alignment=”center” img_link_large=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Enkele principes van GMP zijn:

  • alle grondstoffen en verpakkingsmaterialen zijn vastgelegd en moeten voldoen aan de eisen (specificaties);
  • de kwaliteit van grondstoffen en eindproducten wordt getest;
  • alle procedures zijn vastgelegd in zogenaamde SOP’s (Standard Operating Procedures) of ook wel ‘werkvoorschriften’ vastgelegd en het productieproces van iedere partij in het chargebereidingsprotocol.
  • al het personeel is gekwalificeerd en getraind voor de uit te voeren werkzaamheden; verantwoordelijkheden en taken zijn vastgelegd;
  • fabrieks- en productieomstandigheden zijn ontworpen en worden gecontroleerd om verontreiniging tegen te gaan en verwisselingen te voorkomen;
  • alle veranderingen in de werkvoorschriften en eventuele afwijkingen in de gevolgde procedures worden vastgelegd;
  • het ligt vast wie eindverantwoordelijk is voor de kwaliteit van de producten en die persoon moet voor elke partij medicijnen schriftelijk verklaren of de vastgelegde procedures gevolgd zijn.

[/vc_column_text][vc_column_text]Deze informatie is natuurlijk niet waar je als consument op het eerste gezicht in geinteresseerd bent maar GMP is in de wereld van de fillers niet verplicht!

Vinden jullie GMP belangrijk of kijken jullie naar andere dingen?

Laat een commentaar achter op de site[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][contact-form-7 id=”8553″][/vc_column][/vc_row]

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen