Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
De Vectra 3D

De Vectra 3D

30-01-2023

Bent u op zoek naar een cosmetische behandeling, maar weet u niet zeker wat voor u het beste is? De Vectra 3D-technologie kan u helpen om een weloverwogen beslissing te maken. De Vectra 3D is een revolutionaire technologie die gebruikmaakt van 3D-fotografie. Zo maakt het apparaat een realistische voorvisualisatie van hoe u eruit zult zien na verschillende cosmetische behandelingen. In dit blogpost zullen we dieper ingaan op wat de Vectra 3D precies is en hoe het u kan helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing over welke behandeling het beste bij u past.

Waar helpt de Vectra 3D bij?

Met de Vectra 3D kunt u zien hoe u eruit zult zien na verschillende behandelingen, zoals fillers, bilvergrotingen, facelifts en liposuctie. Dit kan u helpen om een weloverwogen beslissing te maken over welke behandeling het beste bij u past, aangezien u precies kunt zien hoe u eruit zult zien na de behandeling. Het geeft u ook een beter begrip van wat u kunt verwachten van de behandeling en kan u helpen om teleurstellingen te voorkomen.

Daarnaast kan het gebruik van de Vectra 3D ook helpen om uw tevredenheid na de behandeling te verhogen. Door een realistische voorvisualisatie te krijgen van hoe u eruit zult zien na de behandeling, kunt u beter voorbereid zijn op het eindresultaat en zult u minder waarschijnlijk teleurgesteld zijn. Dit kan leiden tot een hogere tevredenheid met de behandeling en een beter resultaat voor u.

Benieuwd?

In samenvatting biedt de Vectra 3D-technologie een uniek voordeel voor patiënten die op zoek zijn naar een cosmetische behandeling. Door gebruik te maken van realistische voorvisualisaties, kunt u een weloverwogen beslissing maken over welke behandeling het beste bij u past en kunt u teleurstellingen voorkomen. Als u meer wilt weten over hoe de Vectra 3D u kan helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing over uw cosmetische behandeling, neem dan contact op met onze cosmetisch arts. Ook kunt u ons bereiken op 085 40 13 678 voor het maken van een vrijblijvende consult afspraak.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen