Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Testosteron Replacement Therapy

Testosteron Replacement Therapy

06-10-2022

Testosteron Replacement Therapy is een mooie behandeling om verouderingssymptomen bij mannen tegen te gaan. Het is een veelgebruikte behandeling om de symptomen van hypogonadisme tegen te gaan. U kunt het zien als een testosteron booster. Hoe het precies werkt en wat de voordelen zijn, leest u in deze blog. 

Wat is Testosteron?

Testosteron is een geslachtshormoon. Bij mannen heeft dit hormoon invloed op verschillende aspecten. Waaronder:

  • Botdichtheid
  • Vetverdeling in het lichaam
  • Spierkracht en spiermassa
  • Gezichts- en lichaamsbeharing
  • Rode bloedcel productie
  • Libido 
  • Sperma productie

Wanneer je ouder wordt, neemt het testosteronniveau in het lichaam af. Dit kan verschillende symptomen veroorzaken. Dit kunnen fysieke veranderingen zijn, zoals een toename aan lichaamsvet, verminderde spiermassa of lichaamshaar verlies. Maar deze symptomen kunnen ook van emotionele aard zijn, zoals een toename aan sombere gedachten of afnemend zelfvertrouwen. Testosteron Replacement Therapy kan daarbij helpen. 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Bij een Testosteron Replacement Therapy behandeling wordt er testosteron toegediend door middel van injecties. Deze behandeling zal regelmatig herhaald moeten worden om het testosteron level stabiel te houden. Hoeveel en hoe vaak het middel toegediend wordt, wordt door de arts bepaald. Voor elke man is namelijk een andere hoeveelheid geschikt. 

Veelvoorkomende voordelen van de behandeling zijn bijvoorbeeld een verhoogd energielevel, verhoogd libido, toenemende spiermassa en verbeterde botdichtheid.

Benieuwd of deze behandeling bij je past?

Bent u benieuwd of deze testosteron booster behandeling bij u past? Het is belangrijk dat u zich voor een behandeling goed laat informeren. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend consult bij onze arts. Deze zal u persoonlijk en op maat gemaakt advies geven over de Testosteron Replacement Therapy behandeling.

Bent u geïnteresseerd geworden? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze arts. Het maken van een afspraak kan telefonisch via: 085-4013678. U kunt ons ook bereiken op Whatsapp via: 06-40753390 of stuur ons een bericht via Facebook Messenger.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen