Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

Wat is Teosyal RHA3?

Dit is een hyaluronzuur filler die specifiek geschikt is voor de gedeeltes in het gezicht waar veel beweging is: de dynamische gebieden. Teosyal RHA3 won alle anti-aging awards. Vanwege de unieke eigenschappen is het uitgesloten dat de filler zich verplaatst. Het hyaluronzuur is zacht en veerkrachtig, en uitermate geschikt voor de bewegende delen van het gelaat. Hiernaast is het dit Teosyal product de meest natuurlijke hyaluronzuurfiller. Kans op complicaties is daarom minimaal. Het is geschikt voor diepe rimpels.

Wat zijn de mogelijkheden?

De indicatiegebieden zijn:

De hyaluronzuurfiller is speciaal geschikt voor de delen van het gelaat waar veel beweging is. Zoals het gebied rond de mond en de ogen. Ook een diepe neuslippenplooi behandelt RHA3 uitstekend. Bij Praktijk voor Injectables wordt Teosyal RHA3 voornamelijk gebruikt voor het behandelen van de lippen.

Wat kun je verwachten van het resultaat?

Het resultaat houdt gemiddeld ongeveer een jaar aan. Zwelling en roodheid zijn minimaal met deze filler, evengoed kun je hiermee rekening houden.

 

 

Lippen behandelen met Teosyal RHA3

Teosyal RHA3 is een filler op basis van hyaluronzuur. Deze filler kan daarom ook goed worden gebruikt om de lippen te behandelen. Tevens is deze filler speciaal ontwikkeld voor de dynamische gebieden van het gezicht, wat voor de lippen een groot voordeel is. Het effect houdt ongeveer een jaar aan.

Voordelen: De filler is elastischer, waardoor het meer mee beweegt en minder kans geeft op onregelmatigheden. Ook geeft het een mooi, egaal effect.

Nadelen: In vergelijking met andere fillers kan het effect misschien iets minder subtiel lijken.

Is Teosyal RHA3 veilig?

Er is veel onderzoek gedaan naar de behandeling. De filler is uitermate veilig. Toch zijn er contra-indicaties voor mensen die

 • allergisch zijn voor hyaluronzuur of lidocaïne
 • lever/hart of autoimmuun ziektes hebben
 •  huidaandoening hebben
 • zwanger zijn of borstvoeding geven
 • onder de 18 jaar zijn

Bijwerkingen

De meest voorkomende plaatselijke bijwerkingen zijn minimaal. Toch kunnen roodheid en zwelling optreden. Mocht je ongerust zijn over bijwerkingen, dan raadpleeg je direct je cosmetisch arts.  Bijwerking kunnen voorkomen worden als u goed de aanwijzingen van de arts opvolgt. De aanwijzingen kunt u ook vinden op deze pagina.

Welke voorbereidingen kan ik treffen voor de behandeling met Teosyal RHA3?

Blauwe plekken zijn gedeeltelijk te voorkomen door vooraf aan de behandeling Arnica druppels of -tabletten te slikken. Deze zijn gewoon bij de drogist te verkrijgen. Indien nodig krijg je een coolpack van ons mee voor de zwelling.

Als je nerveus bent is het belangrijk om daar open en eerlijk met de arts over te praten. Hij kan je dan beter door de behandeling heen loodsen. Ben je erg nerveus? Neem dan even contact op met de praktijk.

Wat wil de arts weten?

Je arts stelt je vragen over je medische geschiedenis en medicijngebruik. Dit is belangrijk om de geschiktheid van de filler te bepalen. Het gaat met name om middelen die invloed hebben op bloedklontering: aspirine, NSAID’s, warfarine, vitamine E, visolie of ginkgo biloba. Je krijgt het advies om hier een week voor behandeling mee te stoppen.

Waarmee moet ik rekening houden na de behandeling met Teosyal RHA3?

Houdt de huid tot zo’n 12 uur na behandeling vrij van make-up. Vermijd alcohol en intensieve sport tot 3 dagen na de behandeling. Stel gebitsbehandelingen uit en voorkom blootstelling aan zon en extreme temperaturen, tot 2 weken na de behandeling. De arts zal je hier uitgebreid over informeren. Vind je het toch fijn om direct na de behandeling jezelf te camoufleren? Wij verkopen ook een steriele camouflagecrème met arnica die verzorgend is, zwellingen tegengaat en volledig steriel is.

Bij pijn of ongemak na behandeling kunt u paracetamol innemen.

Wat voor praktische zaken moet ik nog meer weten?

Onze locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.

De locaties zijn discreet gelegen waardoor jouw privacy gegarandeerd is. Zorg dat je ons telefoonnummer bij de hand hebt zodat je ons bij problemen makkelijk kan bereiken.

Al onze locaties met uitzondering van Veldhoven zijn rolstoeltoegankelijk.

Je kan bij ons betalen per pin en contant. Het is niet mogelijk om met creditcard te betalen. Wij werken samen met een speciaal kredietbureau als jij jouw behandeling in termijnen wilt betalen.

Voor medische hulp na jouw behandeling zijn wij op 085-4013678, 24 uur per dag bereikbaar.

Een consult met onze artsen is gratis en vrijblijvend.

 

Teosyal voor- en nafoto

 

Teosyal voor- en nafoto

Hoe gaat een behandeling met Teosyal RHA3 in zijn werk?

Voordat de behandeling begint, is het belangrijk dat de arts je medische geschiedenis doorneemt en dat hij al je vragen gaat beantwoorden. Sommige mensen ondergaan de behandeling zonder verdoving, maar de behandeling is het meest comfortabel als je het behandeld gebied plaatselijk verdoofd. De arts zal dit met je bespreken.Wanneer de behandeling begint, zal de huid worden gedesinfecteerd. Het gebied kan met verdovingscrème worden verdoofd indien dat gewenst is. Na de behandeling zie je direct het effect. Eén behandeling is voldoende.

Welk resultaat kan ik verwachten met Teosyal RHA3?

Na een behandeling met Teosyal RHA3 is er direct effect te zien. Het effect zal ongeveer een jaar aanhouden.

Wat kan ik verwachten van Praktijk voor Injectables?

Wij beloven jou:

 • Uitstekende medisch cosmetisch behandelingen
 • Een eerlijk en professioneel advies
 • Tijd en aandacht voor wat jij werkelijk wil
 • Gekwalificeerde artsen
 • Veilige middelen
 • Hygiënische behandelruimtes
 • Een vriendelijke, betrokken en ontspannen sfeer
 • Een eerlijke oplossing bij ontevredenheid

Om dit te garanderen zijn wij ISO-gecertificeerd en zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

We hebben zorg besteed om deze tekst voor jou te kunnen schrijven. Deze tekst is geen vervanging voor een medisch consult die bij ons gratis en vrijblijvend is.

Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk dan kan je deze natuurlijk altijd stellen.

Als bron hebben wij de medische kennis van onze arts(en) gebruikt.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen