Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Sculptra, wanneer zie ik resultaat?

Sculptra filler, wanneer zie ik resultaat?

21-06-2021

Als u anti-verouderingsbehandelingen overweegt, is de Sculptra filler een geweldige optie! Hoewel het een reeks injecties is, biedt het een aantal duidelijke voordelen ten opzichte van andere opties. De resultaten kunnen in vergelijking tot andere behandelingen zeer lang aanhouden. Dat maakt de kosten van sculptra relatief lager dan die van alternatieve fillers en dat de ervaringen als zeer positief worden ervaren. Maar hoe lang moet u wachten voordat u verbetering ziet?

Gebruik Sculptra filler

De duur varieert van patiënt tot patiënt, maar u zou na één of twee behandelingen een verbetering moeten zien. Sculptra is een poly-L-melkzuur dat de natuurlijke productie van collageen in uw lichaam stimuleert, wat resulteert in een gladdere huid en strakkere poriën. De behandeling werkt op twee manieren: Ten eerste zorgt een gezondere huid met minder verslapping ervoor dat de rimpels in uw gezicht minder opvallen. Door de natuurlijke collageenproductie van uw lichaam te stimuleren, zal de filler resultaten opleveren die lang blijven.

De Sculptra filler wordt gebruikt voor bijvoorbeeld de hals, jukbeenderen, ingevallen slapen en zelfs de billen.

Resultaat Sculptra filler

De behandeling wordt in kleine hoeveelheden eenmaal toegediend en de effecten bouwen zich in de loop van de tijd op. De reactie van uw lichaam op Sculptra varieert van patiënt tot patiënt. Het duurt meestal enkele maanden voordat u een verbetering van uw huid ziet. U zou het volledige effect na zes maanden moeten merken, en de verbetering zal tot drie jaar aanhouden.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat de filler voor u kan betekenen? Of bent u benieuwd naar de kosten en ervaringen van Sculptra filler? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen