Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Onderverdeling van rimpels

27-10-2013

Rimpels worden onderverdeeld in:

  • fijne lijntjes: Deze hangen samen met oppervlakkige veranderingen van de huid.

  • expressierimpels: Deze rimpels worden veroorzaakt door de gezichtsuitdrukkingen. De expressierimpels staan haaks op de onderliggende gezichtsspieren.

  • hangrimpels: Deze zijn het resultaat van de invloed van de zwaartekracht op de huid.

Expressierimpels komen vooral in het bovenste gedeelte van het gezicht voor en worden over het algemeen behandeld met botuline toxine.

Hangrimpels worden over het algemeen behandeld met een filler of met een plastische chirurgische operatie.

Fijne lijntjes kunnen behandeld worden met een dunne filler maar ook door microdermabrasie, peelings, dermarollers en/ of huidkuren op basis van een zalf met tretinoine

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen