Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
lippen

Rimpels bovenlip

14-06-2019

Rimpels op de bovenlip heten ook wel verticale lijntjes of rokerslijntjes. Het is niet zo dat ze perse door roken komen. Ze verschijnen simpelweg doordat je ouder wordt. En omdat ze de leeftijd verraden, zijn ze een doorn in het oog van velen.

Rimpels boven de mond

Of te wel rokerslijntjes

rimpels bovenlip
Rimpels op bovenlip: deze rokerslijntjes zijn niet moeilijk te behandelen

Rimpels op je bovenlip zijn niet moeilijk te behandelen. Wel moet er een goede inschatting gemaakt worden van de beste methode om ze te verminderen. Dan kan één behandeling al een groot verschil maken. Fillers al dan niet op basis van hyaluronzuur maken de huid boven de bovenlip weer gladder en jonger. Afhankelijk van de behandeloptie, kan het effect wel 3 jaar aanhouden.

Hoe ontstaan rokerslijntjes?

Deze rimpels ontstaan natuurlijk in de eerste plaats door ouder worden. Recent onderzoek laat hier iets interessants over zien. Door huidveroudering wordt de huid tussen neus en bovenlip langer. Dit maakt het kwetsbaarder voor verticale lijntjes. Hoewel door huidveroudering, is de een er gevoeliger voor dan de ander. Want genen spelen ook een rol.

Als je de verticale lijntjes boven de mond dus niet wilt accepteren, zijn er tal van mogelijkheden. En alle verbeteren de lijntjes zichtbaar. Soms is het resultaat permanent, zoals in het geval van plexr.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor deze verticale lijntjes? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen