Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
restylane filler blog

Restylane filler

13-03-2023

Als je op zoek bent naar manieren om je huid te verjongen en te verbeteren, heb je waarschijnlijk al gehoord van Restylane. Restylane is een populair merk van injecteerbare fillers die worden gebruikt om rimpels, lijntjes en volumeverlies in het gezicht te verminderen. Maar wat is Restylane precies en hoe werkt het? In deze blog geven we je een overzicht van Restylane en de voordelen ervan.

Wat is Restylane filler?

Restylane is een filler gemaakt van hyaluronzuur, een stof die natuurlijk voorkomt in het menselijk lichaam. Hyaluronzuur helpt om huid te hydrateren en volume te geven, wat bijdraagt aan een jongere en frissere uitstraling. Restylane wordt gebruikt om specifieke gebieden in het gezicht op te vullen. Bijvoorbeeld zoals rimpels rond de mond, lijntjes rond de neus en lippen, en het verminderen van volume rond de wangen.

Wat kan ik verwachten?

Restylane behandelingen zijn snel en gemakkelijk en kunnen worden uitgevoerd door een cosmetisch arts. De behandeling duurt meestal slechts 20-30 minuten en de resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar. Bovendien zijn de resultaten van Restylane langdurig, maar niet permanent. Afhankelijk van de specifieke behoefte van de patiënt, kan de behandeling na ongeveer 6 tot 9 maanden worden herhaald om de resultaten te behouden.

Hoewel Restylane veilig is en weinig bijwerkingen heeft, is het belangrijk om te onthouden dat het een medische behandeling is en dat het belangrijk is om een ervaren cosmetisch arts te kiezen voor de behandeling. Om deze reden zijn consulten bij Praktijk voor Injectables altijd gratis en vrijblijvend. We willen namelijk zeker weten dat je de goede behandeling kiest.

Nog vragen?

Als je nog vragen hebt over een behandeling met Restylane of geïnteresseerd bent in het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huidtekstuur met behulp van Restylane, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze cosmetisch arts. Wij kunnen met je bespreken of Restylane de juiste behandeling voor jou is. Zo kunnen we je helpen om je huiddoelen te bereiken. Maak vandaag nog een afspraak en kom een stap dichterbij een stralende, verjongde huid.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen