Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Woman

Profhilo Body, tegen huidveroudering

23-05-2022

Wat is Profhilo Body?

Profhilo Body is een geschikte behandeling om de effecten van huidveroudering tegen te gaan. En dit zonder dat er een chirurgische ingreep aan te pas hoeft te komen. Profhilo bevat een grote hoeveelheid lichaamseigen hyaluronzuur, toch is het geen filler. Deze behandeling is niet bedoeld om lijntjes op te vullen en volume te geven, maar stimuleert de huid om te verjongen. En dit met enkel natuurlijke ingrediënten.

 

Hoe werkt Profhilo Body?

Het uitvoeren van de behandeling gebeurt door middel van het injecteren van het product. Zoals hierboven al is vermeld, bevat Profhilo Body hyaluronzuur. Dit zorgt ervoor dat de huid wordt gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken, dit zorgt voor vernieuwde stevigheid in de huid. Daarnaast wordt ook de aanmaak van elastine bevorderd, dit zorgt ervoor dat de huid zijn rekbaarheid verbetert. Op deze manier zorgt Profhilo ervoor dat de conditie van de huid herstelt en verslapping vermindert. Ook zorgt de behandeling met Profhilo Body ervoor dat de vochtbalans in de huid verbetert waardoor de huid haar natuurlijke glow weer terug krijgt.

 

Omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft, zult u niet direct het volledige resultaat van de behandeling zien. Wel zal de natuurlijke glow snel zichtbaar worden. Vaak zijn voor een volledig resultaat ongeveer 2-3 behandelingen nodig, tussen deze behandelingen zit dan ongeveer een maand. De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van de mate van verslapping in de huid. Na ongeveer 6 tot 10 weken zal het eindresultaat volledig zichtbaar worden.

 

Welke indicaties kunnen behandeld worden?

Profhilo Body is zeer geschikt voor veel verschillende indicaties op het lichaam. Eigenlijk zijn alle plekken op het lichaam waar de huid verslapt is, goed met Profhilo te behandelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de buik, de armen of de benen.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u persoonlijk en wilt u vrijblijvend advies? Maak dan een afspraak met onze arts en laat je informeren. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 085-4013678.

 

Waarom kiezen voor Profhilo Body?

Anders dan andere injectables is Profhilo Body geen filler. Waar een filler enkel de verslapte huid volume geeft of rimpels opvult, zorgt Profhilo voor herstel en verjonging van de eigen huid. Daarnaast kan de behandeling ook zonder problemen gecombineerd worden met andere behandelingen, wat Profhilo Body voor iedereen geschikt maakt die veroudering van de huid wil tegengaan.

 

Nog vragen of benieuwd naar wat Profhilo Body voor u kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze arts. Het maken van een afspraak kan telefonisch via: 085-4013678. U kunt ons ook bereiken op Whatsapp via: 06-40753390 of stuur ons een bericht via Facebook Messenger.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen