Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Praktijk voor Injectables

Injectables Nijmegen, Sittard, Enschede

29-06-2022

Wie zijn wij?

Bij Praktijk voor Injectables werken wij met jarenlange ervaring en expertise om u van de beste behandeling te kunnen voorzien.

Achter de schermen is er een team van mensen die u probeert te voorzien van de beste ervaring en klantenservice. Wij horen graag van u, dus neem bij vragen of opmerkingen gerust contact met ons op!

De uitvoerende arts van Praktijk voor Injectables, Rogier Meulenaar, heeft achtergrond in de plastische chirurgie, de (portret)schilderkunst en de bedrijfskunde. Hij vindt het belangrijk om behandelingen veilig en volgens ethische richtlijnen uit te voeren.

Wil je meer weten over dokter Meulenaar? Lees dan hier verder.

Ook kun je natuurlijk met onze arts kennis maken tijdens een gratis en vrijblijvend consult. Om een afspraak te maken kunt u bellen naar 085-4013678. U kunt ons ook bereiken op Whatsapp via: 06-40753390 of stuur ons een bericht via Facebook Messenger.

Waar kunt u Praktijk voor Injectables vinden?

Praktijk voor Injectables bevindt zich het langst in Sittard, sinds 2013 kunt u hier terecht voor een behandeling op onze vaste locatie. Deze locatie is makkelijk te bereiken en u kunt hier gratis op eigen terrein parkeren.

Vanaf 2014 is hier de locatie Enschede aan toegevoegd. Ook deze locatie is goed bereikbaar en heeft gratis parkeerplekken op eigen terrein.

In 2015 is er een derde locatie toegevoegd, namelijk de locatie Nijmegen. Ook in Nijmegen kunt u voor de deur parkeren. Vanaf dit moment kunt u op drie verschillende locaties bij ons terecht voor een botox of filler behandeling. 

Wat we voor u kunnen betekenen

Bij Praktijk voor Injectables kunt u terecht voor verschillende botox- en fillerbehandelingen en andere injectables. Klik hier voor een compleet overzicht van alle behandelingen die wij aanbieden.

Wilt u meer persoonlijk, op maat gemaakt advies van onze arts? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een consult. Het maken van een afspraak kan telefonisch via: 085-4013678. U kunt ons ook bereiken op Whatsapp via: 06-40753390 of stuur ons een bericht via Facebook Messenger.

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen