Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
plexr omnia blog

De Plexr Omnia

13-02-2023

Als patient van een cosmetisch arts is het interessant om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingen en technieken die beschikbaar zijn. Een van de meest innovatieve behandelingen op het gebied van huidverbetering is Plexr Omnia. Deze behandeling biedt veel voordelen voor de huid, zonder de nodige downtime of pijn die vaak gepaard gaat met andere behandelingen. In deze blog gaan we dieper in op wat Plexr Omnia precies is en hoe het kan helpen om uw huid te verbeteren.

Plexr Omnia

Plexr Omnia is een behandeling die gebruikmaakt van elektrocoagulatie, wat betekent dat het kleine elektrische stroomstoten gebruikt om bepaalde delen van de huid te behandelen. Deze stroomstoten verwarmen het weefsel op een specifieke manier, wat leidt tot een aantal positieve effecten op de huid.

Een van de voordelen van Plexr Omnia is dat het kan helpen om rimpels en lijntjes te verminderen. De behandeling kan ook helpen om huidoneffenheden, zoals acne littekens en pigmentvlekken, te verminderen. Bovendien kan het ook worden gebruikt om het oogleden op te liften en om de kaaklin te verstrakken.

Een ander voordeel van Plexr Omnia is dat het een minimale downtime vereist. In tegenstelling tot andere behandelingen die vaak gepaard gaan met een lange periode van herstel, is er met Plexr Omnia slechts een korte periode van roodheid en zwelling na de behandeling. Dit betekent dat u snel weer aan het werk kunt en uw dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

Meer informatie?

Als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw huid te verbeteren zonder de vervelende downtime of pijn, kan Plexr Omnia een goede optie zijn. Neem contact op met onze cosmetisch arts om te bespreken of deze behandeling geschikt is voor u.

Als u klaar bent om de volgende stap te zetten in het verbeteren van uw huid, neem dan vandaag nog contact op met onze arts om te bespreken hoe Plexr Omnia u kan helpen om het beste uit uw huid te halen.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen