Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Plexr: geen striae meer

16-05-2016

Plexr kan ook voor striae gebruikt worden, en dat is een uitkomst. Het is namelijk een probleem dat veel vrouwen hebben; striae. Ook sommige mannen het. Je kunt ze krijgen wanneer je aankomt. Bij vrouwen ontstaan deze striemen vaak tijdens een zwangerschap. Er heeft wel eens plaatje gecirculeerd op sociale media over striae. Daarop stond: Jij bent een tijger die zijn strepen heeft verdiend. Wat een onbevredigende opmerking, hè?

Plexr bij striae

Plexr kan ook ingezet worden om littekens door acne te verminderen
Plexr kan ook ingezet worden om littekens door acne te verminderen

Aanrakingen met Plexr

Dat Plexr ook bij striae gebruikt kan worden is best een uitkomst. Er is altijd maar weinig wat men eraan kon doen om de striemen weg te halen. Dure laserbehandelingen waarbij je duizenden euro’s kwijt bent voor weinig resultaat. Vitamine A-crèmes die je ruim een jaar moet smeren. Weinig resultaat.

Toch is er een product dat de hoop weer terugbrengt. De relatief nieuwe techniek Plexr Soft Surgery kan onder andere de striemen minder zichtbaar maken. Dit is een behandeling waar geen mes of laser aan te pas komt. Je wordt meerdere keren ‘aangeraakt’ door het apparaat.

Pijnloos

Nu zal je denken wat dat voor effect heeft. Plexr is een methode met geïoniseerde gasmoleculen. Dat betekent dat de moleculen geladen zijn. Dat klinkt enger dan het is, want deze behandeling wordt over het algemeen als pijnloos ervaren.

Tijdens een aanraking trekken de huidvezels samen. De arts behandeld dan een hele zone waardoor de huid strakker is getrokken. Daardoor zie je gelijk resultaat. Bijkomend voordeel van deze behandeling is dat het lichaam daarna nieuw collageen en elastine aanmaakt.

Bikiniproof

Kortom: de striemen zullen een stuk minder zichtbaar zijn. Het resultaat is permanent, want een zogenoemde gesublimeerde huid kan niet meer in zijn oude staat terugkeren. De bijwerkingen zijn mild. Er ontstaan kleine korstjes in het behandelgebied en het gebied kan iets gezwollen zijn. Dit trekt binnen een week weg.

Nu is het nog koud buiten, maar dat is zeker een voordeel wanneer de zomer aanbreekt en je weer, kan shinen in bikini, zonder striemen.

bikini-proof

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen