Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Voorfoto behandeling azzalure

‘Ik heb er lang over getwijfeld of een behandeling iets voor mij is’

21-07-2017

Als je in een winkel werkt, ben je toch een soort visitekaartje. Dat was de ervaring van Oscar. Steeds meer ging hij zich storen aan zijn voorhoofdsrimpels die hem toch een soort vermoeide blik gaven. Hij kwam naar onze praktijk toe voor een frissere blik. Met Oscars toestemming delen wij zijn behandelverhaal.

oscar voor foto

“Ik heb er lang over getwijfeld of een behandeling iets voor mij is”, vertelt Oscar. Enerzijds wil hij af van de kraaienpootjes en voorhoofdslijnen, maar het moet er wel natuurlijk uit blijven zien. “Als je in een winkel werkt, zoals ik, dan is het toch belangrijk om nog enigszins expressie te kunnen tonen. Je bent een soort visitekaartje en je wilt dat een behandeling gewoon een mooi effect geeft”, legt Oscar uit.

Flauwvallen

Oscar is mede-eigenaar van een wol- en handwerkwinkel en wil er, zoals hij het zegt, fris uitzien. “De laatste anderhalf jaar speelt het idee in mijn hoofd om toch voor een behandeling te kiezen. Die rimpels die ik zie in de spiegel maken me niet blij. Het is niet de vrolijke, enthousiaste en energieke Oscar die ben.”

behandeling oscar

Nog niet zo lang geleden stapte Oscar onze praktijk binnen. Het eerste dat opviel, was zijn energie die aanstekelijk werkt. Hij wist wat hij wilde, maar was ook enorm bang voor naalden en om daardoor flauw te vallen. Sowieso proberen wij elke dag de mensen op hun gemak te stellen zodat ze ook ontspannen en tevreden naar huis gaan. Dat wilden we ook voor Oscar realiseren.

‘Speldenprikjes’

Er ontstond tijdens de behandeling een leuk gesprek over zijn winkel en wat ‘ie precies doet. Over hoe het eraan toe gaat, over zijn ambities en hoe hij de winkel is begonnen. Ondertussen ging de behandeling gewoon verder, maar juist door het gesprek was hij niet meer zo bezig met die naald. De tijd kan dan echt voorbijvliegen en dat gebeurde ook.

behandeling oscar

Oscars ervaring (video)

Zeker door zijn angst is het dan fijn om te horen dat hij de behandeling vond meevallen.  “Het voelde gewoon als een soort speldenprikjes. Het viel mij honderd procent mee”, vertelt hij.

Wat ook leuk is om te benoemen, is dat we de behandeling mochten vastleggen van Oscar. Ook mochten we hem interviewen over zijn ervaring met de behandeling en de praktijk. Bekijk hieronder de video:

Voor- en nafoto’s

Bij Oscar is er Azzalure gebruikt. Dat is een spierontspanner waarvan je het meest optimale effect niet direct ziet. Het middel heeft namelijk wat tijd nodig om de spier te ontspannen. Bij Oscar was na de behandeling al een lichte verbetering te zien.

voor de behandeling
Voor de behandeling
na de behandeling
Direct na de behandeling

Oscar heeft ons vorige week laten weten dat hij blij is met de stap die hij heeft gezet: “Met het resultaat ben ik heel erg tevreden. Daarom ga ik ook zeker terug om het weer bij te werken, want ik ben er oprecht heel blij mee.”

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen