Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie

09-06-2019

Ooglidcorrectie: het is een veel voorkomende wens. Je ogen zijn immers de spiegels van je ziel. Helaas kun je door bijvoorbeeld hangende oogleden vermoeidheid uitstralen. Terwijl je je verder gewoon fit en energiek voelt. Ooglidcorrectie zonder snijden, kan dat? Jazeker, en een waar we mooie resultaten mee behalen.

Ooglidcorrectie

plexr
Ooglidcorrectie. Kan dat zonder snijden? Ja, met Plexr bereiken we uitstekende resultaten bij hangende oogleden, donkere kringen, kraaienpootjes en wallen

Zonder snijden

Wanneer kies je ervoor?

Wanneer kies je voor een ooglidcorrectie? Dit is meestal als je ogen niet meer uitstralen wat je van binnen voelt. Is een chirurgische ooglidcorrectie dan een oplossing? Soms wel. Maar je zult verbaasd zijn over de niet-chirurgische ingrepen die er zijn. En die een mooi en langdurig resultaat geven. Innovatief is Plexr: een non-invasieve ooglidcorrectie. Meestal is een behandeling voldoende.

Vijf voordelen van Plexr Soft Surgery bespreken we in deze blog. Allereerst even een korte uitleg over Plexr. Deze behandeling maakt gebruik van een relatief nieuwe techniek. Het is een apparaat met gasmoleculen die geïoniseerd zijn. Dat betekent dat de moleculen ‘geladen’ zijn. Dat klinkt eng, maar de moleculen voel je niet.

Voordelen Plexr

Het voornaamste voordeel van de ooglidcorrectie door Plexr is natuurlijk dat er geen mes aan te pas komt. Wat eerder lastig te behandelen was, lukt met deze behandeling wel. Denk maar aan donkere kringen en wallen, dit was een uitdaging. Zonder snijden wordt de huid wel gelift. Na behandeling verbeteren de resultaten. Dit komt doordat de behandeling de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Dat is natuurlijk precies wat we willen. Als laatste voordeel noemen we nog een belangrijke, en dat is het duurzame resultaat. Sterker nog: de uitkomst is permanent.

Voor en na de behandeling

Voor en na de behandeling

Meer informatie

Wil je meer weten over Plexr Soft Surgery? Lees dan onze uitgebreide informatiepagina.

Ooglidcorrectie voor strakkere huid rond de ogen

hangende oogledenWe hebben al veel hangende oogleden behandeld met Plexr. Vanwege de mooie resultaten, ligt de klanttevredenheid hoog.

Deze ooglidcorrectie geeft echt de strakkere, egale huid rond de ogen.

Plexr is ook prima in te zetten voor andere aging problemen. Ook als ooglidcorrectie zonder snijden, is dit een behandeling die onze klanten erg waarderen. De voordelen zijn een strakkere huid, vermindering van wallen en donkere kringen. En last but not least: vermindering van kraaienpootjes. Met Plexr sla je dus meerdere vliegen in een klap.

 

 

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen