Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Dit kun je op ons blog verwachten

30-06-2017

Waarom plaatsen we blogs? Omdat we vinden dat informatie alles is. En dat we onze klanten niet alleen de positieve kanten van behandelingen vertellen. Dus geven we evidence based, eerlijke informatie. Dit lees je in het bloggedeelte. Waarbij ons uitgangspunt is: wat zegt de wetenschap over de diverse cosmetische behandelingen? Onder elk blog vind je dan ook de bronnen. Gegevensverzameling en informatievoorziening doen we voor jou, de geïnteresseerde lezer.

man op typemachine

Blogs om jou optimaal te informeren

Bij Praktijk voor Injectables zien we schoonheid als meer dan rimpels en plooien wegnemen. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om onze klanten zo eerlijk mogelijk te informeren. Niet voor niets zijn wij het meest klantvriendelijke centrum. In de cosmetische wereld is veel te koop, dus waar moet je voor kiezen?  Jij vindt je uiterlijk belangrijk, en wij willen dat je van je uiterlijk geniet en duidelijkheid krijgt over wat er te koop is. Want wij bepalen niet, wat jij nodig hebt. Dit doen we samen. Onze blogs passen bij onze visie “wees geïnformeerd!”  Niet alleen volgens ons zeggen, maar via wetenschappelijke publicaties en onderzoeken.

Dit kun je verwachten

Maak dus gebruik van onze blogs die boordevol evidence based informatie zitten over huidverzorging, huidveroudering en behandelingen. Zodat jij op de hoogte bent van de zin en onzin van behandelingen voor jouw indicatiegebieden. Zo krijg je een duidelijker beeld van wat voor jou geschikt is, mocht je een behandeling overwegen.

typen

Eerlijke meningen en klantervaringen

 

Regelmatig delen onze klanten hun ervaring en mening over behandelingen. Eerlijke meningen en echte ervaringen vertelt door mensen. Kijk maar bij boven in het menu. Op onze facebookpagina en via onze nieuwsbrief lees je over onze interessante acties, en wie wij zijn en waarvoor we staan. Ook lees je op  Facebook, Instagram en onze nieuwsbrief wanneer er nieuwe blogs zijn. Daarnaast willen wij je via deze kanalen laten meekijken in de praktijk. Nieuwe video’s kun je uiteraard ook vinden op ons Youtube kanaal. Als je klikt op de rode ‘abonneer’-knop en op het belletje ben je altijd als eerste op de hoogte als wij een nieuwe video uploaden.

Jouw mening is voor ons belangrijk

Wij schrijven de blogs voor jou en steken hier tijd in. Jouw gedachten, aanvullingen en tips zijn welkom!

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen