Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Onderverdeling van injectables

27-10-2013

Hoe is de onderverdeling van injectables? Er zijn vele injectables op de markt. Injectables kun je indelen in een groep van fillers en botuline toxine. Fillers gebruik je, zoals het woord al zegt, om rimpels te vullen en botuline toxine is een middel die de spieren ontspant.

Onderverdeling injectables

Injectables kan je in vijf groepen onderverdelen. Deze zijn:

Botuline toxine:

Dit zijn middelen zoals bocouture

niet permanente fillers:

hyaluronzuren en injectables op basis van collageen behoren tot deze groep. Deze middelen werken doordat ze alleen maar vullen.

Biostimulerende fillers:

Deze middelen werken niet alleen doordat ze vullen maar ook doordat ze huid verjonging of prikkeling geven van de huid. De middelen worden volledig afgebroken maar werken doorgaans wat langer dan de niet permanente fillers. Radiesse en Ellanse zijn voorbeelden van zulke middelen.

Lichaamseigen materiaal:

Platelet Rich Plasma, lipofilling:

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen