Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Nieuwe injectable: Sunekos

Nieuwe injectable: Sunekos

20-03-2023

Bij Praktijk voor Injectables blijven we graag op de hoogte van de nieuwste producten, technieken en behandelingen. Dit doen we onder andere door congressen te bezoeken. Kort geleden was er weer zo’n congres en daar hebben we een aantal nieuwe dingen gezien die we graag met jullie willen delen. Eén daarvan is Sunekos.

Wat is Sunekos?

Sunekos is een nieuwe en unieke injectable die huidveroudering tegen gaat. In het bijzonder helpt deze behandeling bij het verminderen van donkere kringen onder de ogen. 

De Injectable bevat een unieke combinatie van ingrediënten, onder andere hyaluronzuur en amino zuren, die ervoor zorgen dat de huid weer gezond en gehydrateerd wordt. Deze unieke formule is in geen enkele andere injectable te vinden. Sunekos zorgt met zijn formule voor een stimulatie van de natuurlijke collageen aanmaak. Dit zorgt ervoor dat de huid versterkt, zijn elasticiteit terugkrijgt en collageen aanmaakt.

Naast dat deze behandeling dus zeer geschikt is om donkere kringen onder de ogen te verhelpen, kan Sunekos ook gebruikt worden in de rest van het gezicht, de nek en zelfs de handen.

Er zijn twee varianten die gekozen kunnen worden voor de behandeling. Sunekos 200 en Sunekos 1200. Voor donkere kringen onder de ogen wordt Sunekos 200 het meest gebruikt. Voor de andere indicaties is Sunekos 1200 meer geschikt.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Over het algemeen is het protocol rondom het gebruik van Sunekos dat er 3 behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Elke behandeling duurt ongeveer 20 minuten en er wordt aangeraden 7 dagen tussen de afspraken te houden.

Nadat het gewenste resultaat is bereikt, kunnen de sessies herhaald worden om het resultaat te onderhouden. Meestal is dit na ongeveer 6 maanden.

Vragen?

Mocht je benieuwd zijn wanneer wij deze behandeling gaan aanbieden, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van al onze nieuwe behandelingen en aanbiedingen.

Ben je in de tussentijd benieuwd naar welke alternatieven wij al aanbieden? En hoe jij nu al je gewenste resultaat kan bereiken? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend consult.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen