Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Nieuwe Bodyfiller: Goldfill Volume

Nieuwe Bodyfiller: Goldfill Volume

03-04-2023

Bij Praktijk voor Injectables blijven we graag op de hoogte van de nieuwste producten, technieken en behandelingen. Zo gaan wij graag naar congressen en bijeenkomsten om de nieuwste ontwikkelingen te zien op het gebied van beauty. Een van de laatste nieuwtjes is de Goldfill Volume Bodyfiller. Deze gaan we in deze blog met je bespreken.

Wat is de Goldfill Volume Bodyfiller?

Goldfill Volume Bodyfiller is een injectable die focust op voorspelbare, natuurlijke en langdurige resultaten met een hoge patiënt tevredenheid. De injectable is ontwikkeld om volume in het lichaam te herstellen.

De filler bevat voornamelijk hyaluronzuur. Deze stof bevat eigenschappen die water moleculen aantrekken, dit zorgt voor een toenemend volume op de gewenste plek. Het maakt ook dat het weefsel waar de behandeling is uitgevoerd verstevigt. Dit maakt deze behandeling zeer geschikt voor het vergroten van billen of vormen van heupen.

De voordelen van de Goldfill Volume filler op een rijtje:

  • Het resultaat is direct zichtbaar na de behandeling
  • Verbetert de elasticiteit en hydratatie van de huid
  • Door de formule van de filler blijft deze op zijn geïnjecteerde plek zitten en verspreidt deze zich niet door het lichaam
  • Kan ook gebruikt worden als correctie na een BBL
  • Verbetert de symmetrie in het lichaam door precieze behandeling
  • Product van hoge kwaliteit en veiligheid

Vragen?

Mocht je benieuwd zijn wanneer wij deze behandeling gaan aanbieden, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van al onze nieuwe behandelingen en aanbiedingen.

Ben je in de tussentijd benieuwd naar welke alternatieven wij al aanbieden? En hoe jij nu al je gewenste resultaat kan bereiken? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend consult.

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen