Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Nieuwe, veilige behandelingen

In de cosmetische geneeskunde gaan de ontwikkelingen op dit moment razendsnel. Het vakgebied is volop in ontwikkeling. Cosmetisch arts Rogier Meulenaar is hiervan één van de drijvende krachten in Nederland. Je zou haast vergeten dat hij naast een leidende rol in de ontwikkeling van belangrijke innovatieve nieuwe technieken, zich sterk maakt voor een andere vorm van kijken en voor de ethiek van de cosmetische geneeskunde.

Recente, nieuwe technieken zijn op dit moment o.a. de behandeling van de rimpels van het decolleté, een betere behandeling van de rokerslijntjes, de rimpels van de hals, de liquid voorhoofdlift, de behandeling van de slapen en een verbetering in de behandeling van de wallen en lippen.

  1. Nieuwe middelen en technieken zorgen voor nieuwe oplossingen
  2. Nieuwe oplossingen voor de hals, de kaaklijn en het decolleté
  3. Betere oplossingen voor o.a. de wallen, lippen en het voorhoofd

 

“Onbehandelbare” problemen hebben nu eindelijk een oplossing

de hals: nieuwe oplossingen

rokerslijntjes: nieuwe oplossingen

Voorhoofdlijnen: nieuwe oplossingen

wallen: nieuwe oplossingen

lippen: nieuwe oplossingen

decolleté: nieuwe oplossingen

De nieuwste kennis in de cosmetische geneeskunde

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen